carte n-o sa te las sa pleci vreodata Smriti Prasadam-Halls editura pandora m

Titlul original: I’ll never let you go
Gen: Carte ilustrată, Pentru copii
Format: Paperback
Număr de pagini: 32
Format: 240 x 270 mm
Traducător: Luminița Gavrilă
Ilustrator: Alison Brown
Data apariției: 2016 || Editura Padora M

Sinopsis:
Când iubești pe cineva, îi rămâi alături orice s-ar întâmpla.
Și la bine…
Și la greu…
Mereu.

„Alegerea perfectă pentru a împărtăși cu cineva drag această sărbătoare a iubirii necondiționate și o minunată poveste de citit înainte de culcare.” – SCHOOL LIBRARY JOURNAL

Rating: 5+/5

carte n-o sa te las sa pleci vreodata Smriti Prasadam-Halls editura pandora m

Când ești supărat…

“Când ești supărat,
Pufnești și trântești,
Aștept liniștit să te răcorești.”

N-o să te las să pleci vreodată este o altă cărticică simpatică pe care am lecturat-o zilele acestea și voiam musai să v-o arăt în acest weekend. La fel ca și Te iubesc zi și noapte, și această lectură este una extrem de lejeră și plină de sentimente adorabile.

Copiii pot descoperi sentimentele frumoase de dragoste și prietenie prin intermediul personajelor simpatice, niște animăluțe adorabile care îți încântă sufletul.

carte n-o sa te las sa pleci vreodata Smriti Prasadam-Halls editura pandora m

Când ești trist și îngrijorat…

“Când ești trist și îngrijorat,
Te strâng tare-n brațe, te-alin ne-ncetat.”

Autoarea Smriti Prasadam-Halls ne demonstrează că în viață avem susținerea persoanelor dragi nouă, chiar dacă suntem veseli sau supărați, triști sau îngrijorați. Ei ne vor fi alături în fiecare moment, împărtășindu-ne bucuria, sau așteptând să ne calmăm în momentele grele.

Cărțile ilustrate și cu astfel de mesaje frumoase și simple ne pot înveseli ziua, iar pe cei mici îi vor face să descopere mai bine lumea din jur. Alison Brown a reușit încă o dată să mă încânte cu talentul ei de desanenatoare, iar urșii, aligatorii, șoriceii și celelalte animale simpatice pe care le-a creat mi s-au părut potrivite pentru toată lumea.