carte audiobook povesti copii ariel printesa adancurilor disney


Gen: Carte ilustrată, Carte pentru copii, Povești, Audiobook
Format: Hardback
Număr de pagini: 48
Format: 185 x 260
Data apariției: Noiembrie 2014 || Editura Litera Mică || Goodreads
Cumpără Ariel, prințesa adâncurilor

Sinopsis:
Pregătește-te să-ți schimbi părerea despre Polul Nord și despre fabrica de jucării a lui Moș Crăciun!
Aceasta e cartea din care afli ce se întâmplă de fapt în seara de Ajun și cum ajung cadourile sub brad…
Pornește într-o aventură crăciunomagică alături de William Trundle, un băiețel deștept și mare iubitor de dinozauri, tatăl lui, Bob Trundle, Brenda Payne, cea mai rea fată din școală, Moș Crăciun (da, da, chiar el!), un personaj bizar pe nume Vânătorul și un dinozaur cu totul și cu totul special.

Rating: 4/5

carte audiobook povesti copii ariel printesa adancurilor disney

Ariel, mica sirenă

Toți copiii ar trebui să știe de Mica Sirenă pe nume Ariel. Acest personaj este unul extrem de cunoscut, povestea și desenele animat fiind unele dintre cele cu care eu am crescut. Mereu am fost amuzată de personajele acestei povești foarte frumoase, și îmi place că există și povești care continuă aventurile sirenei.

În această carte am regăsit două povești foarte frumoase, care sunt sigură că îi vor încânta pe cei mici, și pe toți fanii lui Ariel.

carte audiobook povesti copii ariel printesa adancurilor disney

Ariel și puiul de delfin

În prima poveste o regăsim pe prințesa Ariel, care se gândește cu tristețe la prietenii săi din lumea adâncurilor. Alături de soțul său, Eric, încearcă să găsească o metodă pentru a fi mai aproape de bunii ei prieteni.

Într-una din zile, Eric o surprinde pe Ariel ducând-o la laguna magică ce le trezește amitiri plăcute. Acolo, ea îi găsește pe peștele Flounder și racul Sebastian, dar și pe pescărușul Scuttle. Se bucură mult când îi vede și realizează că laguna este un loc ideal, ferit de valurile periculoase unde prietenii ei subacvatici nu puteau ajunge.

Povestea se complică în mometul în care toți descoperă în lagună un pui rătăcit de delfin pe care încearcă să îl ajute.

carte audiobook povesti copii ariel printesa adancurilor disney

Ariel și giuvaierul albastru

Plimbându-se pe malul oceanului alături de pescărușul Scuttle, Ariel descoperă un giuvaier albastru minunat. Este atât de frumos, încât Scuttle își imaginează că poate este o bomboană delicioasă, ha ha!

Având o formă și o șlefuire nemaivăzută, Ariel își cheamă tatăl, pe regele Triton, încercând să descopere din ce loc ar proveni giuvaierul. Acesta nu îi spune, însă o transformă în sirenă și o invită alături de el în adâncuri, pentru a descoperi misterul giuvaierului albastru.

Dacă sunteți curioși de misterul giuvaierului, vă recomand cu mare drag să citiți această poveste minunată. La fel ca și prima, este o poveste scurtă și foarte frumoasă.

Ilustrațiile din această carte sunt superbe, și chiar le-am admirat o vreme, eu fiind mereu atrasă doar de acele ilustrații care simt că îmi transmit o anume emoție. În acest caz, fericire, veselie, dragoste, mister, prietenie.

carte audiobook povesti copii ariel printesa adancurilor disney

Cd-ul audio

Ca să fie treaba treabă, copii se pot bucura și de varianta audio a acestei povești. Cu o lectură minunată realizată de Stela Popescu, toți copiii vor adora poveștile cu Ariel, prințesa adâncurilor.