ceai whittard very bery crush carte hygge

Ceaiul acrișor de duminică

Nu v-am mai vorbit de ceva vreme despre ceaiuri, însă nu vă faceți griji! Încă le savurez zi de zi, și încă sunt pasionată de ceaiurile fructate, acrișoare. Nu am mai făcut multe noi descoperiri, așa că, pe lângă faptul că nu am mai avut timp să vă vorbesc despre ceaiuri, nici nu am avut ceva anume de prezentat.

Cu toate acestea, în preajma sărbătorilor de iarnă am primit un ceai fain de la o prietenă. Alexandra știa că sunt o fană a ceaiurilor, și a ales pentru minte un ceai de la Whittard, o firmă despre care știam, însă pe care nu apucasem sa o descopăr.

ceai whittard very bery crush carte hygge

Very Berry Crush no.18

Știam de acest ceai, însă fiind unul mai scump, nu am apucat niciodată să mă risc să mi-l iau, cu gândul că poate nu îmi va plăcea îndeajuns de mult. Cu ocazia aceasta, am putut să descopăr și eu tainele ceaiului Whittard, din care am tot băut, și care pot spune că mi-a plăcut.

Acest ceai conține zmeură coaptă, o simfonie puternică de măceșe, căpșune și hibiscus înțepător, toate ingredientele ducându-te cu gândul la zilele plăcute de vară.

Cu un miros plăcut și de o culoare roșiatică minunată, ceaiul Very Berry Crush mi s-a părut un ceai bun, plăcut, dar nu extraordinar de parfumat sau aromat, comparativ cu alte ceaiuri pe care le-am testat. Recunosc că poate nu este unul dintre ceaiurile pe care le-aș achiziționa foarte des, însă are un gust plăcut, și l-aș bea oricând cu mare drag. ^_^

Voi ați testat vreun ceai de la Whittard? Sunt curioasă ce arome ați descoperit și ce anume mi-ați recomanda.

ceai whittard very bery crush carte hygge
ceai whittard very bery crush carte hyggeceai whittard very bery crush carte hygge

Hygge time

Alături de cana de ceai am lecturat și dintr-o carte primită de la Kitty (se pare că această postare este despre cadouri de la prietene, hi hi). Hygge este un subiect pe care pusesem ochii la final de 2016, și m-am bucurat să am ocazia să citesc din una dintre cărțile în care se discută despre fenomenul de Hygge.

Acest termen de origine daneză se referă la atmosfera călduroasă, de comoditate și relaxare, pe care o poți crea în interiorul căminului tău (și nu numai), prin intermediul discuțiilor lejere, a mâncării, a prietenilor, și a activităților mărunte care fac viața mai frumoasă în timp ce te cuibărești sub o pătură. ^_^

ceai whittard very bery crush carte hygge