dvd film leap year an bisect amy adams matthew goode

I love AMY ADAMS!

Astăzi s-a făcut din nou atât de frig, așa că m-am gândit să vă încălzesc sufletele cu o recomandare de film. Nu v-am mai discutat de mult timp despre filmele mele preferate, sau ce am mai vizionat, și sper ca începând cu anul care vine să îmi fac mai mult timp și pentru ele. ^_^

Leap Year este unul dintre filmele mele preferate. Nu mai țin minte când l-am vizionat pentru prima dată, dar m-a încântat mult stilul acestuia, iar personajele au fost exact pe gustul meu.

Cred că datorită acestui film m-am îndrăgostit de actrița Amy Adams, pe care acum o regăsesc cu drag în orice alt film (The Arrival a fost o altă surpriză faină).

Matthew Goode a fost și el un actor care a avut un rol ce mi-a plăcut mult, sarcasmul lui amuzându-mă de multe ori.

dvd film leap year an bisect amy adams matthew goode

Anul Bisect – femeile cer bărbații în căsătorie

Povestea din film o urmărește pe Anna (Amy Adams), o tânără care are o relație cu un doctor renumit. Așteptând de mult timp ca acesta să o ceară în căsătorie, Anna află că în Irlanda, odată la 4 ani, pe 29 februarie când este anul bisect, tradiția spune că femeile pot cere în căsătorie bărbatul.

Nu a durat mult până când Anna pleacă după prietenul său aflat atunci în Irlanda, cu scopul de a-i deveni soție. Drumul său este plin de peripeții, și pentru a ajunge în Irlanda fata trebuie să apeleze la Declan (Matthew Goode), un barman care are urgentă nevoie de bani. În schimbul banilor, Declan va călători alături de Anna, încetul cu încetul creându-se o atmosferă romantică și tensionată între cei doi.

dvd film leap year an bisect amy adams matthew goode

Alege ceea ce este cu adevărat important pentru tine

Mie mi-a plăcut nespus de mult acest film, și îl revăd anual de câteva ori. Fiind o comedie romantică, a reușit să îmi creeze o stare de bine, amuzându-mă de foarte multe dăți. Peisajele frumoase din Irlanda, și întâmplările hazlii, au fost o combinație minunată, reușind să mă cucerească instant.

Am apreciat faptul că pe parcursul acțiunii, protagonista reușește să evolueze, ea devenind dintr-o persoană cu anumite pretenții din înalta societate, o persoană iubitoare și amuzantă, cu dorința de a avea lângă ea un om drag, nu lucruri materiale.

Un moment foarte interesant din film, care m-a pus pe gânduri, a fost acela când soțul lui Anna este forțat de circumstanțe (alarma de incendiu) să aleagă lucrurile de care are nevoie disperată în viață. În timp ce acesta fuge prin toată casa după obiecte materiale, Anna realizează că tot ceea ce ea își dorește nu se regăsește în noul ei apartament luxos.

Vă recomand cu mare drag acest film, și cred că vă vor plăcea și vouă personajele și poveștile lor, dacă sunteți fani ai filmelor romantice și comediilor.

P.S.: Cu toate că lucrurile materiale ne oferă un anumit confort, și pot defini aspecte ale personalității noastre, este bine ca întotdeauna să nu uităm de importanța persoanelor din jurul nostru, și de fericirea pe care ele ne-o oferă. ^_^

P.S.2: Aveți recomandări de alte comedii romantice faine?

dvd film leap year an bisect amy adams matthew goode