ceaiuri yogi tea carnetele lumanare

Aștept de multă vreme să vă discut despre ceaiurile de la Yogi Tea pe care eu le-am descoperit inițial de nevoie (trăiască ceaiul Stomach Ease!!!), dar care m-au încântat, făcându-mi zilele mai frumoase și pline de inspirație.

Nu vă voi plictisi cu ingredientele și aroma acestor ceaiuri, dar vă pot spune că cele trei sortimente pe care eu le-am testat, mi s-au părut foarte faine! Stomach Ease îmi face mereu bine la stomac, calmând arsurile sau alte neplăceri, Bedtime este un ceai relaxant de seară, care te calmează, iar cel cu Echinaceea are un gust nițel iute, și o savoare aparte, protejându-te în sezonul rece de răceli.

Ca un BONUS, fiecare pliculeț de ceai are atașat câte un cartonaș pe care este scris un citat inspirațional. Îmi plac la nebunie citatele, așa că le-am strâns pe toate într-un suport pentru lumânare, și mă uit prin ele când caut inspirație. Pornind de la citatele acestea și alte lucruri, mi-a venit mai apoi ideea de mai jos (nu mă întrebați care ar fi legătura).

ceaiuri yogi tea carnetele lumanare

Întrucât am început o nouă lună, și foarte curând un nou an, m-am gândit să vă dau câteva idei de care să vă ocupați când vă plictisiți sau doriți să vă faceți ordine în gânduri. Mie îmi plac la nebunie carnețelele și tot ce ține de papetărie, așa că să nu vă fie mare mirarea când vă voi mai prezenta câte un nou jurnal pe blog, și ce idei îmi mai trec prin el.

Anyway, astăzi vreau să vă invit la o provocare faină de tot. Vreau să alcătuiți un BUCKET LIST!!! Da, ați auzit bine!

CE ESTE UN BUCKET LIST?

Un Bucket List reprezintă o listă în care să vă treceți toate lucrurile pe care ați dori să le faceți înainte să muriți.

Mi se pare foarte interesantă ideea acestei liste, și cred că vă poate ajuta atunci când aveți temerea de a încerca lucruri noi.

bucket list citate inspirationale yogi tea

CUM ARATĂ UN BUCKET LIST?

Un Bucket List nu arată într-un anume fel. Puteți să îl adaptați la stilul vostru personal, lista fiind o parte din voi, reprezentându-vă dorințele ascunse.

Puteți organiza lista pe categorii (mâncăruri, evenimente, țări de vizitat, etc.), o puteți adapta pentru o perioadă te timp (anul curent, luna curentă), sau o puteți realiza ca un haos total (a mea cam așa arată momentan).

Eu am pus câte un pătrățel în fața fiecărei dorințe pe care o am, și când realizez ceva, bifez pătrățelul. ^_^

Nu am mai scris de ceva vreme în Bucket List, dar cred că îl voi reface, pentru că este cam alambicat. Probabil voi încerca o organizare pe categorii, ca să aibă mai mult sens. Cred că de ajutor ar fi o listă realizată într-un document word, dar mie îmi plac mai mult carnețelele așa că mă rezum la ele!

V-ați gândit vreodată să realizați un Bucket List? Cum vi se pare ideea? Ce doriți cu ardoare să faceți în viața asta? Fie el lucru mărunt sau măreț.

citate inspirationale yogi tea
lumanare citate inspirationale yogi tea