ceaiul bunicii capsune vanilie cartea pinguinul care voia sa afle mai multe

Sâmbătă faină, dragilor! ^_^ Sper că vă bucurați de ziua de azi într-un mod plăcut. Eu voi începe cu ceaiul meu preferat din această perioadă: Ceaiul Bunicii (Grandma’s Tea), un ceai de fructe aromate.

Acest ceai cu căpșune și vanilie mi se pare atât de parfumat și gustos, încât nu mă pot sătura de el! L-aș bea oricând, și pot spune că nu des mă îndrăgostesc așa tare de un ceai. Îmi place foarte mult faptul că acest ceai este aromat, parfumat (parcă miroase a gem de căpșune) și este dulce-acrișor.

ceaiul bunicii capsune vanilie cartea pinguinul care voia sa afle mai multe

Alături de ceaiul meu a fost Pinguinul care voia să afle mai multe, o cărticică drăguță despre un pinguin mic și pufos, care ne arată cum devii din mic mare! Mi-a plăcut această carte, și cred că este numai bună de citit în zilele răcoroase.

cana cu bufnite si ceai de capsune si vanilie

Cât despre culoarea ceaiului sau ambalajul acestui ceai, nu pot să vă spun multe. Pliculețe clasice de ceai care imediat cum iau contact cu apa fierbinte, ne dezvăluie un ceai roșiatic, care ne duce cu gândul la vară, căpșune și căldură sufletească.

Voi ce ceaiuri care să vă ducă cu mintea la copilărie, relaxare sau vacanțe ați descoperit de-a lungul timpului?

Vă doresc un weekend fain, și sper să fiți cât mai relaxați alături de cei dragi vouă! ^_^

prezentare cutie ceaiul bunicii capsune si vanilieceaiul bunicii capsune vanilie cartea pinguinul care voia sa afle mai multe