IRON MAN #13 – “Originea secretă a lui Tony Stark: Atuul Suprem” (prima parte)
Data apariției: 15 iulie 2016
Număr de pagini: 24
LEX Comics Facebook || Cumpără benzile desenate de pe LEX Shop

Sinopsis:
„Originea secretă a lui Tony Stark” continuă! Motivația ulterioară despre care vorbeam înainte? Este uriașă. Haideți s-o vedem din interior. – Pe un câmp de luptă pustiu din zorii timpului, descoperim Atuul Suprem.
Rating: 3/5

Nu am avut parte de extrem de multe modificări în acest număr. Asistăm la continuarea poveștii în care ne întâlnim cu recorderul rigelian care îl răpește pe Tony. Din câte țineți minte, mama lui Tony Stark nu putea duce o sarcină până la capăt, însă Omul de Oțel există, și totul i se datorează recorderului rigelian care a știut o metodă prin care să îi permită acestuia să se nască.

Robotul i-a plănuit un viitor măreț Omului de Oțel, dar Tony nu înțelege și nu este de acord cu acțiunile pe care recorderul le susține cu atâta vehemență.

Capturat acum de recorder, Tony încearcă să scape, dar lupta este destul de strânsă.

Un număr colorat, după cum bine m-a obișnuit Iron Man, dar nu extrem de impresionant pentru gustul meu. Originea Secretă a lui Tony continuă, și piesele de puzzle se așează cap la cap pentru a informa cititorul.

Am avut parte și de un pic de suspans și o acțiune mai dinamică, în momentul în care își face apariția Căpățâna Morții, un vânător de recompense care vine pe urmele robotului 451.

DEADPOOL #14 – “Facă-se voia Omului Alb”
Data apriției: 15 august 2016
Număr de pagini: 28
LEX Comics Facebook || Cumpără benzile desenate de pe LEX Shop

Sinopsis:
Dezvăluirile incredibile continuă în „Originea secretă a lui Tony Stark”. În sfârșit liber, Omul de Oțel trebuie doar să se ia la trântă cu un robot care îi poate comanda armura în orice clipă și să scape de cel mai mare vânător de recompense din univers… Căpățâna Morții. O alegere imposibilă la marginea spațiului va decide soarta a două lumi. Cine va trăi? Cine va muri? Și mai important: va ști Tony Stark cum să fugă de propriul destin?…
Rating: 3.5/5

Am aflat până acum că recorderul 451 este cel care i-a plănuit Omului de Oțel viața, și că planul său era de a-l face pe Tony un apărător al rasei umane. În acest sens el trebuia să fie pilotul armei denumită Ucigașul de Zei, și se presupunea că acest plan îl făcea invincibil.

Încă din numărul trecut am făcut cunoștință cu vânătorul de recompense denumit Căpățâna Morții, acesta fiind pe urmele recorderului rebel 451. Lupta dintre cei doi îi va oferi lui Tony mai multe șanse de scăpare, însă el trebuie să acționeze rapid și sigur pentru a avea succes.

După ce vânătorul de recompense dispare din peisaj, Tony va prelua cârma și va încerca să piloteze mașinăria care îl aștepta de atât de mult timp. Însă ceva pare să nu meargă bine, iar acest lucru va duce la distrugerea unei lumi.

Mi s-a părut interesant acest număr, și sunt curioasă ce se va întâmpla în continuare. Dacă va reuși Tony să facă mașinăria să funcționeze sau nu, dacă va fi un apărător al oamenilor, care va fi soarta recorderului 451.

Comic Talk iulie-august || LEX Comics

Puteți găsi benzi desenate pe LEX Shop, sau în Inmedio, Cărturești, Librarium, Humanitas. Nu uitați să intrați și pe Facebook LEX Comics dacă vreți să stați la curent cu toate noutățile!