THE AMAZING SPIDER-MAN (UIMITORUL OM-PĂIANJEN) #8
Apărută pe 15 iulie 2016 la LEX Comics
LEX Comics Facebook // Cumpără benzile desenate de pe LEX Shop

Sinopsis:
Păianjenul radioactiv care i-a dat superputeri lui Peter Parker a mai înțepat pe cineva! Cine este Silk și unde a stat ea până acum? Nu ratați acest nou personaj incredibil, care va juca un rol principal în povestea lui Spider mult timp de aici înainte!
Rating: 4/5

Împărțit în două, numărul 8 din Uimitorul Om-Păianjen a fost unul plin de culoare și acțiune. În prima parte m-am bucurat din nou de Miss Marvel, o eroină care îmi place destul de mult, și mi se pare plină de entuziasm și chiar glumeață în unele momente.

Un pic mai scurtă, partea a doua a comicului m-a dus în Spider-Verse, unde se continuă povestea de data trecută. Avem parte de mult foc, multe culori calde și intense care sunt în concordanță cu acțiunea dinamică, periculoasă, violentă (cu limita).

Mi s-a părut că fracționarea aceasta, prima parte (în care btw apare și Silk) + cea de a doua parte cu Spider-Versul, face ca lectura benzii desenate să pară și mai scurtă. Mare noroc cu ultimele pagini care m-au făcut curioasă de continuare: apariția celorlalți oameni păianjen m-a intrigat, și am devenit interesată de rolul lor la acțiune.

THE AMAZING SPIDER-MAN (UIMITORUL OM-PĂIANJEN) #9
Apărută pe 15 august 2016 la LEX Comics
Număr special: 40 pagini
LEX Comics Facebook // Cumpără benzile desenate de pe LEX Shop

Sinopsis:
AICI ÎNCEPE SPIDER-VERSUL! – Superartistul Olivier Coipel (Thor, Siege, House of M) își unește forțele cu Dan Slott pentru a ne oferi cel mai spectaculos episod cu Omul-Păianjen din toate timpurile! – Atunci când o forță malefică îi amenință pe toți Oamenii-Păianjen din multivers, este nevoie ca toți cei amenințați să strângă rândurile pentru a supraviețui!
Rating: 3.5/5

Cu mai multe pagini, și axat doar pe Spider-Verse, numărul 9 al benzii desenate cu Spider-Man a reușit să îmi răspundă la mai multe întrebări din trecut. Amenințați de mai mulți inamici, toți oamenii păianjen din diverse lumi sunt amenințați cu moartea. Mulți dintre aceștia își găsesc sfârșitul, fapt pentru care, semenii lor rămași în viață decid să își unească forțele.

Omul păianjen al nostru este și el captat în această armată a eroilor, și urmează să aflăm cum vor purta aceștia o luptă care pare destul de grea.

Mi s-a părut interesantă ideea pânzei de păianjen creată de Marele Țesător, pe aceasta regăsindu-se toți oamenii păianjen existenți în diversele universuri.

Chiar dacă am avut parte de mai multe pagini, nu am simțit o evoluție mare a eventimentelor, numărul de față fiind unul și cu rol informativ pentru cititor, lucru care m-a bucurat, oferindu-mi-se astfel mai multe detalii care i-au dat poveștii conturul necesar.

Eu mă pot declara o fană a comic-urilor cu Spider-Man până în acest moment, ele fiind destul de colorate, energice, hazlii pentru gustul meu. Îmi plac personajele care iau parte la acțiune, personalitatea și aspectul lor având ceva atractiv de cele mai multe ori. 🙂

Dacă vă plac astfel de benzi desenate, mai lejere din toate punctele de vedere, nu cu extrem de mult violență, cred că seria cu Spidey este pentru voi!

Comic Talk iulie-august || LEX Comics

Puteți găsi benzi desenate pe LEX Shop, sau în Inmedio, Cărturești, Librarium, Humanitas. Nu uitați să intrați și pe Facebook LEX Comics dacă vreți să stați la curent cu toate noutățile!