Odată cu instalarea zilelor mai friguroase de toamnă (uneori chiar lipsite de soare), m-am decis să beau ceaiuri atât dimineața cât și seara, pentru a mă încălzi sufletește, și pentru a mă feri de răceli.

De această dată vreau să vă prezint unul dintre ceaiurile pe care le consum pe timpul zilei. Am primit acest ceai cadou de la un prieten, și încă de cânt l-am testat mi s-a părut tare interesant! Oare cine a mai inventat și ceaiul verde cu note de lămâie și macaroon? Dacă vă plac ceaiurile cu note dulcegi, acesta este o idee numai bună pentru voi.

Ceaiul are o culore gălbuie plăcută, gustul este cel de ceai verde, cu niște tente plăcute dulcegi pe care nu știu exact să vi le descriu, și este numai bun pentru clipele când doriți să vă relxați și energizați.

Nu am testat multe ceaiuri de la Lipton, și nu pot spune că sunt o mare fană a lor (unele parcă se aseamănă la gust? prea multe ceaiuri vezi), dar acesta mi s-a părut simpatic, și vi-l recomand. ^_^

Alături de acest ceai lecturasem și cartea Amintiri din viitor (volumul 2) de Andreea Russo. Mi s-a părut o carte bine realizată, și m-a dus cu gândul la clipele când citisem volumul 1.

Voi ce ceaiuri ați mai descoperit în această toamnă? Să aveți un început de weekend fain! ^_^

Ingrediente: ceai verde, arome, coji de lămâie (2.9%)