Apărută pe 15 iunie 2016 la LEX Comics
LEX Comics Facebook // Cumpără benzile desenate de pe LEX Shop

THE AMAZING SPIDER-MAN (UIMITORUL OM-PĂIANJEN) #7 – invitat special Ms. Marvel

La capătul Spider-Versului: Pânza fricii

Sinopsis:
Să aruncăm o privire dincolo de CAPĂTUL SPIDER-VERSULUI! – Spidey face echipă cu Ms. Marvel și împreună pornesc într-o aventură la înălțime! – Cine este Spider-UK și ce legătură are el cu SPIDER-VERSUL?

Rating: 4.5/5

Vă amintiți că prin numerele trecute Spidey a eliberat-o pe Cindy Moon aka Silk? Acum ea ajunge să locuiască alături de Peter și Anna Maria, însă nu pentru mult timp, altercațiile între personaje apărând atunci când Peter și Cindy nu se pot ține la distanță unul de celălalt.

Am fost nespus de bucuroasă ca în acest număr să dau peste Ms. Marvel despre care auzisem atât de multe. Mi s-a părut extrem de cool acest personaj, și mi-a plăcut cum arată, cum se întinde în luptă, și modul amuzant în care discută cu Spidey.

Începând cu acest număr, am observat că avem parte de o paralelă cu altă lume, Spider-Versul fiindu-mi prezentat astfel pentru prima dată. Dacă în lumea normală avem parte de niște lupte destul de obișnuite, în Spider-Vers se întâmplă lucruri mult mai importante și grave: descoperim că toți oamenii-păienjeni sunt uciși în toate lumile, iar universurile sunt distruse rând pe rând.

Apelând la puteri mai înalte, Spider-Man se alătură Armatei Căpitanului Britania, și va obține o modalitate de a călători pe toate firele fiecărui univers, pentru a-i salva pe cei asemenea lui. Să sperăm că va fi destul de rapid și puternic pentru a pune capăt măcelului la care participă Morlun, un adversar de temut despre care am aflat prima dată atunci când Peter a eliberat-o pe Cindy.

Încă de la prima pagină am sesizat un nou stil al cadrelor, prin comparație cu ce am fost obișnuită în numerele trecute. Cu cât am citit mai mult, am fost plăcut impresionată de modul în care desenul lui Giuseppe Camuncoli a fost îmbinat cu culoarea lui Antonio Fabela, iar apoi cu cea a lui Edgar Delgado. Mi-au plăcut foarte mult stilurile acestora, și chiar cred că sunt preferatele mele de până acum.

Mult dinamism, culoare, cadre vioaie, personaje și situații noi, au făcut din acest numărul unul reușit, fapt pentru care vi-l recomand cu mare drag! Sunt tare curioasă ce se va întâmpla în continuare, și abia aștept să văd cum continuă această paralelă cu Spider-Vers!

Puteți găsi benzi desenate pe LEX Shop, sau în Inmedio, Cărturești, Librarium, Humanitas. Nu uitați să intrați și pe Facebook LEX Comics dacă vreți să stați la curent cu toate noutățile!