Apărută pe 15 aprilie 2016 la LEX Comics
LEX Comics Facebook // Cumpără benzile desenate de pe LEX Shop

THE AMAZING SPIDER-MAN (UIMITORUL OM-PĂIANJEN) #5

Cel mai mare și bine păzit secret al lumii lui Spider-Man are un nume, iar acela este „SILK”! Cine este această femeie misterioasă și ce legătură are ea cu Black Cat și cu Electro?!

Rating: 5/5

Cu toate că ultimele numere din Uimitorul Om-Păianjen nu m-au dat pe spate, de această dată am fost extrem de mulțumită cu tot ceea ce am lecturat și privit.

Nu am scăpat nici de această dată de niște personaje care îi vor răul lui Spider-Man: Pisica Neagră (Black Cat) și Electro sunt prezenți la datorie, însă Peter nu va lupta singur contra lor, ci o va avea alături pe ultra geniala Silk. Îmi era teamă de scene mult prea cheesy, însă nu s-a întâmplat așa. Se pare că ea nu doar simte o atracție păienjănească pentru Peter, alăturându-i-se chiar în lupta contra personajelor negative.

Chemat la o emisiune de televiziune (chiar la J.J. Jameson, oare unde altundeva?), Peter se va trezi la scurt timp în centrul unui atac venit din partea lui Electro și Black Cat. Transformarea lui în Omul-Păianjen va fi cu totul necesară, dar se pare că acest lucru s-ar putea să îi dea identitatea în vileag, chiar în direct la postul de televiziune!

Acest număr a fost plin de acțiune, mi-a plăcut mult, chiar dacă la început nu știam unde va conduce atracția dintre Peter și Spectaculoasa Spinning Jenny (Silk). Am fost bucuroasă să văd întorsături de situație, și un final care să mă facă curioasă de ceea ce are să se întâmple în următoarea bandă desenată din serie!

Grafica a fost faină, am avut parte de multă culoare marca Edgar Delgado, care alături de desenul lui Humberto Ramos și inking-ul lui Victor Olazaba a dus la rezultate pe măsura așteptărilor mele.

Mircea Pricăjan nu a fost mai prejor cu traducerea, făcându-mă să simt cuvintele într-un mod natural, ca de la ele de acasă. 🙂

Dacă sunteți fani ai acestei serii, vă invit să citiți acest număr care mi s-a părut unul extrem de bun. A fost pe placul meu, m-a făcut curioasă, m-a ținut prinsă de paginile lui, și m-a lăsat cu întrebări. What’s going to happen next? Numărul 6 va fi probabil unul decisiv pentru Omul-Păianjen!

Puteți găsi benzi desenate pe LEX Shop, sau să le găsiți în Inmedio, Cărturești, Librarium, Humanitas. Nu uitați să intrați și pe Facebook LEX Comics dacă vreți să stați la curent cu toate noutățile!