Duminică frumoasă, dragi cititori! 😀 Cum vă petreceți penultima zi din februarie? Sper că vă relaxați, cum ar trebui să faceți înainte de începerea unei noi săptămâni.

M-am gândit să vă mai arăt ce ceai am descoperit săptămâna aceasta. V-am obișnuit deja cu obsesia pentru ceaiurile fructate (mai ales cele acrișoare), așa că nu mă pot opri din acest “hobby”.

Ceaiul săptămânii este unul de la firma Belin. Cu toate că este mai scump (în jur de 5-6 lei) față de ceaiurile cel mai des cumpărate din magazine, am zis să îl testez, și nu regret această alegere.

Ingrediente: flori de hibiscus, fructe de aronia 24%, fructe de măr, fructe de măceș, coji de portocale, frunze de mentă, frunze de roiniță, fructe de zmeură 5%, corector de aciditate – acid citric, arome.

La o cană cu apă clocotită, se folosește un singur pliculeț de ceai, și se așteaptă 5-8 minute. Gustul intens, acrișor și fructat este absolut genial, și mă face să vreau să testez și celelalte ceaiuri din seria aceasta de la Belin. 😀 Mă bucur că un singur pliculeț este îndeajuns de concentrat pentru a-i oferi ceaiului un gust așa cum îmi place. ^_^

Cutia de ceai este frumos realizată, iar în interior cele 20 de pliculețe de ceai sunt ambalate individual la fel de fain. Cred eu că se merită investiția într-un astfel de ceai, mai ales dacă sunteți adepți ai ceaiului de fructe la plic.

Ceaiul l-am băut în noua mea cănuță cu bufnițe, care are o poveste extrem de hazlie. FIX în ziua în care mă uitam mulțumită în dulapul cu pahare și căni și îmi ziceam “Oh, Simona! Ce bine! Nu ai mai cumpărat căni! Totul arată destul de aranjat în dulap, nu este înghesuială!” am găsit o cană cu bufnițe care mi-a plăcut la nebunie. Am considerat-o un cadou timpuriu de mărțișor, și am abuzat-o deja în nenumărate rânduri.

De la Editura Corint am primit o carte apărută la imprintul Leda Edge intitulată Mândrie + Prejudecată + Zombie. Cartea este extrem de populară, și mi se pare interesant cum autorul Seth Grahame-Smith a reluat ideea cărții scrisă de Jane Austen, creând o lectură palpitantă plină de zombie.

Încă nu m-am apucat de lectura cărții, dar am citit primele pagini pentru a-mi forma o idee, și mi s-a părut destul de catchy la o primă vedere. Sunteți entuziasmați de această apariție? 😀 Am observat că a apărut și filmul la cinema, așa că poate îi veți da și cărții o șansă.