Nu am reușit să mai beau în ultima vreme la fel de multe ceaiuri fructate așa cum obișnuiam de fel, pentru că am avut și încă am niște probleme cu stomacul cel mai probabil (cauză în cercetare).

Cu toate acestea, am reușit zilele astea să mă bucur de un nou ceai de la firma Jenier World of Teas. Ceaiul este unul fructat după cum am zis, și se numește Delicious Berry Fruit. A venit ambalat într-un pachețel extrem de simpatic care se închide ermetic pentru a menține ceaiul proaspăt, și odată ce deschizi plicul de ceai, ești tentat să îți faci imediat un ceai, întrucât mirosul ingredientelor din interior te dau pe spate!

Ingrediente pentru curioși: Hibiscus Lux, boabe de soc, coacăze negre uscate, aromă naturală.

PASUL 1: Fierbem apa.

PASUL 2: Pentru o cană de ceai, se adaugă 2 lingurițe de ceai. Eu aproape am umplut infuzorul meu cu ceai în care încap cam 2 lingurițe de obicei (în funcție de tipul de ceai), și mai apoi l-am agățat de interiorul cănii. Dacă nu aveți un infuzor, puteți la final să strecurați ceaiul cu ajutorul unei site.

PASUL 3: Încercare grea de a nu mă amuza în timp ce se umple cana cu apă fierbinte. Elefănțelul-infuzor părea că fie vrea să scape din cană, fie se bucura de mica lui baie fierbinte. 🙂 Ceaiul se lasă la infuzat 6-8 minute, iar mai apoi se poate servi!

După ce a fost gata ceaiul, l-am degustat fără a mai adăuga nimic în el. Am fost extrem de mulțumită de gustul intens, parfumat, cu o aromă minunată de fructe! Ceaiul are un gust acrișor, exact așa cum îmi place mie, însă amestecat cu miere sau zahăr, poate căpăta o tentă și mai interesantă!

Culoarea de un roșu burgundy închis este încântătoare, iar mirosul acestui ceai te va face să îl savurezi cu gândul la borcanele de gem ale bunicii! Coacăzele și boabele de soc, dar și hibiscusul, își spun cuvântul!

Dacă sunteți în căutarea unui ceai de fructe luxuriant, acest ceai de fructe de pădure ar putea fi alegerea ideală! Nu veți fi dezamăgiți, mai ales acum când vremea urâtă a revenit, zăpezile, ploiole, și frigul atacându-ne din toate părțile.


Livresc vorbind, am tot citit din cartea Elias și Spioana Cărturarilor de Sabaa Tahir și sunt plăcut impresionată de stilul autoarei și de personaje!! Nu am mai reușit de ceva vreme să fiu așa de entuziasmată și de lipită de paginile unei cărți. Chiar este un page-turner! Nu mai am așa mult, și ajung la finalul ei cât de curând.

Voi ați citit cartea? Ce recomandări de ceai și carte mai aveți pentru mine? ^_^

Două cadouri super faine, primite de la prietenele mele de Crăciun: cana-termo și elefănțelul-infuzor! 😀

Puteți găsi acest ceai pe site-ul Ceaiuri.ro unde aveți și alte ceaiuri minunate care sunt pentru toate gusturile. Urmăriți și pagina de facebook pentru a vedea eventualele noutăți!