Întrucât este duminică, nu am uitat de recomandarea de ceai pe care o fac de obicei dar nici de recomandarea unei cărți numai bune de citit sau de făcut cadou de Crăciun! 🙂 Sper că Moș Nicolae a trecut pe la toată lumea și dacă nu a ajuns poate că încă este pe drum. ^_^

Pentru astăzi, am ales minunata carte Harry Potter and the Philosopher’s Stone scrisă de J.K. Rowling și ilustrată de Jim Kay pe care sunt sigură că ați citi-o cu mare drag sub bradul de Crăciun. Ilustrațiile lui Jim Kay sunt extrem de reușite și au ceva aparte, reușind să surprindă magia lumii Harrypotterești.

Cartea are o copertă cartonată de culoare roșie iar peste aceasta regăsim o supracopertă cu o textură extrem de interesantă și cu o ilustrație care îți fura privirea! Cred că este practic imposibil să nu asociezi seria Harry Potter cu Crăciunul așa că eu consider această carte un cadou extrem de frumos, select și de apreciat pentru o persoană iubitoare a seriei sau pentru un copil dornic să descopere pentru prima dată lumea magică creată de Rowling.

Ceaiul pe care l-am testat recent este un ceai bio, de la firma Jardin Bio, numai bun pentru a combate diversele probleme digestive. Spre deosebire de ceaiul Stomach Ease de la Yogi Tea despre care v-am vorbit recent, acesta nu are un gust puternic așa că îl puteți bea cu lejeritate dacă nu sunteți un fan al aromelor mai pregnante.

Se lasă la infuzat 10 minute și mai apoi se consumă după masă. Se pot consuma până la 3-4 căni pe zi fără problemă și neîndulcite dacă se poate. Eu nu am pus absolut nimic în ceaiurile digestive despre care v-am vorbit și chiar mi-au plăcut foarte mult la gust așa cum erau ele.

Prețul ceaiului este mai piperat (în jur de 12 lei) și eu l-a achiziționat din Mega Image, din raionul bio. Probabil voi mai cumpăra acest ceai deoarece m-a încântat și mi-a oferit o stare de bine însă tind mai mult spre ceaiul de la Yogi Tea întrucât era mai aromat și nițel mai piperat. 🙂

Voi ce ceaiuri ați mai descoperit? Ce cărți aveți în minte pentru sezonul rece? ^_^


Ingrediente pentru curioși: anason stelat bio (illicium verum) 30%, anason verde (pimpinella anisum) 30%, fenicul bio (feoniculum vulgare) 30%, lemn dulce 10%.

CĂRȚI CADOU DE CRĂCIUN