Cărți cadou de Crăciun – Ziua 15

Anul trecut, undeva în această perioadă sau prin ianuarie mai bine zis, am participat în cadrul CARTEPIDEMIA alături de colegii mei dar și de voi, cititorii. Din câte țin minte, nu am apucat să mai facem un liveshow despre cartea pe care o citisem atunci, și acum realizez că nu îmi mai amintesc bine cum erau povestirile pe care eu le citisem în engleză.

Am primit după o vreme cartea Dragostea mea mi-a dăruit de la Editura Epica, și am păstrat-o pentru sezonul rece (adică pentru acum) când aș vrea să reușesc să o recitesc, sau mai bine zis, să o și termin, întrucât eu citisem o mare parte din povestiri pe tabletă, lucru care nu m-a făcut să îmi duc cartea la bun sfârșit.

Această carte cuprinde 12 povestiri care sunt recomandate pentru serile reci de iarnă. Eu am citit o parte dintre ele, unele fiind drăguțe, iar altele părându-mi nițel plictisitoare. Aș vrea să le recitesc pentru a redescoperi care fuseseră acele povestiri care mi-au plăcut cel mai mult, și pentru a reuși să fac mai apoi și o recenzie a cărții.

Sunt sigură că cel puțin una dintre povestirile din carte va fi pe gustul vostru, eu fiind atrasă de cel puțin două dintre ele (nu citisem extrem de multe). Povestirile au fost scrise de diverși autori renumiți așa că dacă sunteți fani Holly Black, Ally Carter, Gayle Forman, Jenny Han, David Levithan, Stephanie Perkins, Rainbow Rowell, etc., vă recomand să descoperiți o altă fațadă scriitoricească a lor.

Cartea are și o copertă extrem de atractivă, completată și de ilustrațiile frumoase care deschid fiecare capitol în parte. Mie mi se pare un cadou frumos de Crăciun, și sper ca povestirile din această ediție coordonată de Stephanie Perkins să fie și pe gustul vostru. 🙂

CĂRȚI CADOU DE CRĂCIUN

 

2017-09-08T20:06:34+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree