Cărți cadou de Crăciun – Ziua 12

Cercetând biblioteca (și lista mea de cărți citite de pe Goodreads) în căutare de recomandări de carte pentru Crăciun am mai descoperit o minunăție de care aproape uitasem. Nu am prea citit la viața mea cărți despre dragoni însă aceasta este una dintre cele care includ elemente fantastice și dragoni.

Seraphina de Rachel Hartman este o carte foarte frumoasă care, cu toate că are un început un pic mai lent, pe parcus a reușit să mă captureze și să mă apropie de personaje. Conceptul de oameni pe jumătate dragon mi s-a părut un lucru interesant pe care autoarea l-a abordat într-un mod plăcut, un mod care te atrăge la lectură.

Lumea creată de autoare nu se aseamănă cu altele întâlnite de mine, lucru care m-a bucurat nespus de mult. Protagonista cărții m-a purtat printr-o serie de sentimente diferite, de cele mai multe ori oferindu-mi o calmitate pe care nu o poți căpăta de la orice lectură. 🙂

Totoro a fost extrem de curios de cartea pe care v-o recomandam astăzi așa că s-a suit în cadru, și a descoperit că a participat în vara anului trecut la lecturarea acestei cărți. Cu ocazia aceasta i-am dat de lucru câteva zile, lăsându-l cu cartea în brațe, și cu gândurile în lumea Seraphinei, fata pe jumătate dragon.

Dacă sunteți atrași de cărțile fantasy și de dragoni, aceasta s-ar putea să fie cartea potrivită pentru voi! Este un pic mai ciudată pe alocuri, dar foarte atractivă. Puterile protagonistei și modul în care aceasta și le perfecționează vă vor ține în priză dar vă vor oferi și o calmitate minunată. Cartea o puteți găsi la YoungArt (Editura Art) și sper eu că va urma și volumul 2, întrucât am redevenit entuziasmată de această duologie.

CĂRȚI CADOU DE CRĂCIUN

 

2017-09-08T20:06:46+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree