Cărți cadou de Crăciun – Ziua 11

În ultima vreme, din ce în ce mai multe cărți devin populare. Una dintre aceste cărți este Girl Online de Zoe Sugg, o carte scrisă de o vloggeriță de succes din UK. Zoella a avut un succes de neimaginat în lumea vlogging-ului așa că nu este de mirare că prima carte scrisă de ea a devenit populară!

Eu mi-am cumpărat cartea de pe Okian atunci când am prins-o la un preț destul de bun, dar acum doritorii o pot citi și în limba română, cei de la Editura Epica fiind cei care au publicat-o în 2015 și la noi.

Primul lucru prin care atrage această carte este coperta care mie mi se pare destul de magică! Trebuie să recunosc că sunt una dintre acele persoane care apreciază extrem de mult coperta unei cărți. Nu este bine să fii influențat de coperta unei cărți dar, personal, nu mă pot abține din acest lucru. Se pare că și în cazul de față coperta este puțin mai faină prin comparație cu lectura în sine dar nu cu mult.

Eu am citit cartea destul de calm, nu am fost acaparată 100% în subiectul cărții și în viața personajelor, dar mi-a plăcut atmosfera creată de autoare. Este o carte în care protagonista noastră suferă de atacuri de panică și nu știe cum să procedeze pentru a nu le mai avea. Am apreciat că Penny reușește să treacă peste o serie de greutăți și să se bucure de oportunițățile minunate pe care viața i le pune în cale.

Pot spune că m-am regăsit un pic în pielea protagonistei, și eu fiind un pic mai panicoasă și fricoasă, așa că știu senzația aceea minunată când reușești să faci ceva ce îți pare imposibil, momentul acela când astrele se aliniază iar tu treci cu brio peste niște lucruri care par banale pentru alți oameni.

Cred că această carte surprinde și personalitatea Zoellei destul de bine, lucru pe care îl pot afirma acum după ce am văzut mai multe filmulețe de la aceasta (pe vremea când citisem cartea nu prea o vizionam).

Eu zic că este o carte numai bună pentru Crăciun, acțiunea în sine chiar petrecându-se în perioada Sărbătorilor de iarnă! Dacă nu v-ați ales încă lectura pentru acum, aceasta ar putea fi o alegere simpatică. 🙂

CĂRȚI CADOU DE CRĂCIUN

 

2017-09-08T20:06:46+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree