Carti cu autograf + Concurs 1000 prieteni pe fb

Hey there! De ceva vreme am trecut de minunatul prag de 1000 de prieteni pe pagina de facebook a blog-ului și vreau să vă mulțumesc tuturor pentru comentarii, like-uri și pentru susținerea voastră în general! Vă aștept în continuare părerile despre postările mele, recomandări de cărți și orice doriți să mă mai întrebați. 😀

Pentru că am ajuns la 1k prieteni, am zis să vă invit să participați la un concurs la care puteți câștiga cartea Magicienii de Lev Grossman, aprută la Editura Nemira. Acum o lună am discutat în cadrul liveshow-ului Cartepidemia despre această carte și, chiar dacă nu a fost pe gustul meu, această carte este destul de populară printre cititori, fiecare având păreri diferite. 😀 Dacă sunteți curioși puteți cerceta și recenzia mea de pe blog.

Reguli Concurs
lăsați un comentariu la această postare SAU în secțiunea de comentarii a filmulețului postat pe youtube SAU la postarea de pe facebook
– comentariul vostru trebuie să conțină răspunsul vostru la una (sau ambele) dintre următoarele întrebări: “Ce carte ți-a plăcut în 2015 sau ce carte ești entuziasmat să citești în 2016?”

DURATĂ CONCURS: 6.11.2015 – 12.11.2015 (ora 00:00).

DESCHIS PENTRU ROMÂNIA!

Minorii trebuie să aibă acordul părinților pentru a se înscrie la concurs.

Câștigătorul va fi ales cu Random.org și anunțat pe youtube și pe blog. Acesta are 1 săptămână la dispoziție pentru a-mi comunica datele lui. Premiul va fi trimis prin Poșta Română în termen de 1 lună și nu mă declar responsabilă de pierderea coletului.

Astăzi m-am decis să văd prezint o serie de cărți cu autograf. Aceste cărți fie le-am primit de la autori, fie de la unele edituri iar pe altele le-am câștigat pe diverse blog-uri.

Din păcate multe dintre ele sunt necitite pentru că de-a lungul timpului am fost ispitită de alte cărți însă voi încerca să le lecturez pe toate în timp. Având și autograf nu cred că voi da cărțile pe viitor, chiar dacă nu mi se par chiar pe gustul meu. 🙂

Printre cărțile prezentate în clip și în poze, se numără și câteva cărți care mi-au plăcut mult: Origin de Jessica Khoury, Sleepless de Cyn Balog, Vampirul de pe Strada Sforii de Sergiu Someșan, Crossed de Ally Condie (iubesc seria aceasta!) și High Witch de Mona Hanna.

Voi aveți cărți cu autograf? Sau alte lucrușoare semnate precum ar fi semnele de carte? 🙂 Care dintre cărțile mele v-au atras atenția?
Weekend plăcut și un noiembrie fericit vă doresc!


2017-09-09T10:54:14+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree