Recent am citit o carte foarte faină care a intrat în topul favoritelor mele încă de la primele pagini! Vrăjitoarea de la Iazul Mierlei de Elizabeth George Speare mi s-a părut o aventură potrivită pentru această toamnă și chiar sper că o veți citi și voi pentru a vă calma sufletele! 🙂 Cartea a apărut la Editura Art, la imprintul YoungArt.

Alături de această carte am avut și un ceai pe care l-am achiziționat de la Lidl și care mi s-a părut destul de tentant. Acest ceai face parte din seria Fruit Collection Tea și este de la firma Sir Edward Tea.

După câte ați observat, da, este un ceai de fructe, mai exact unul de Fructe de pădure (Forest Fruits). Prin comparație cu alte ceaiuri pe care le-am mai încercat, acesta nu mi s-a părut îndeajuns de aromat pentru gustul meu. Cred că îi lipsește acel ceva care să mă facă să îl achiziționez și a doua oară. 🙂

La o cană mare de apă clocotiă am utilizat, ca de obicei, 2 pliculețe de ceai și am observat că în ciuda parfului plăcut al ceaiului, gustul nu este atât de concentrat, așa că nu am fost extrem de mulțumită de acest lucru. Cu lămâie și miere a mers băut, nu este bai, dar acum va trebui să termin toată cutia pentru a face loc altor ceaiuri mai interesante.

Ingrediente pentru curioși: 48% hibiscus, 20% coacăze negre, 10% mere, 10% zmeură, 10% aronia, aromă. Nu conține coloranți artificiali. Culoarea ceaiului este dată de culoarea naturală a ingredientelului hibiscus.
Recomandare de preparare: Se introduce 1 pliculeț de infuzie în 150 ml apă fierbinte, se acoperă și se lasă la infuzat timp de 7-8 minute.
Cutia conține 30 de pliculețe a câte 1,5 g.