Nu știu dacă ați sesizat sau nu până acum însă pe blog am adăugat o nouă rubrică intitulată Fotografie. Întrucât doream să nu mă mai împart între două blog-uri (cel personal de aici, și cel cu poze) am zis că este momentul să le unesc și să am toate nebuniile în același loc. 😀 Sper să vă placă această nouă rubrică în care voi posta ori de câte ori se vor strânge poze pe care voi dori să le împărtășesc cu voi.

De această dată vă invit să vă întoarceți un pic în timp alături de Festivalul Antic Tomis organizat încă o dată la Constanța, în Parcul Tăbăcărie. Festivalul a durat 3 zile (28-30 august) și a avut un scop cultural pentru toți vizitatorii curioși care au putut să privească diversele lupte, să înțeleagă mai bine cum era viața în trecut și să participe și la diverse ateliere organizate mai ales pentru cei mici.

Atmosfera de la festival a fost și de această dată de bun gust, și sunt sigură că cei care au asistat și la deschiderea oficială din Piața Ovidiu, la marșul trupelor sau la piesa de teatru organizată pe timpul serii, au fost extrem de încântați de acest eveniment cultural.

Cu brățara din piele pe care mi-am luat-o acum 2 ani ca amintire de la primul meu festival antic, am asistat și la acest festival unde am făcut din nou o trecere din prezent în trecut alături de oameni care se vedea că trăiau cu pasiune ceea ce făceau și că fiecare acțiune le venea natural.

Mi-au plăcut foarte mult toți cei îmbrăcați cu straile vremii respective și pentru câteva clipe m-au dus chiar cu gândul la Lord of The Rings, mai ales în timpul luptelor la care sute de ochi curioși priveau.

Am plecat încântată și de la acest festival, chiar dacă nu am stat foarte mult prin comparație cu anii precedenți. Nu știu cum se face dar mereu când merg la acest festival, soarele are o strălucire aparte printre frunzele copacilor înalți și parcă oamenii de pe vremuri chiar par să își aibă locul în parc, alături de vasele lor din lut, corturi, arme și toate cele. 🙂

Pentru că am fost prezentă la festival în ultimii doi ani, vă invit să vedeți și poze de la Festivalul Antic Tomis 2013, Festivalul Antic Tomis 2014.