Ceai “Basilur” Four Seasons – Spring Tea & 10 negri mititei

A venit toamna însă eu vă voi vorbi despre un ceai de primăvară. Ironic, nu? :))) Am descoperit acum vreun an încă un ceai minunat de la Basilur pe care îl savurez mai rar pentru a nu îl termina prea repede. 🙂

Este un ceai select, cu o aromă de neînlocuit pe care nici nu o pot descrie. Îmi trezește un sentiment de bine prin gustul și mirosul lui iar ingredientele mi se par combinate foarte bine, albăstrelele, kiwi și cireșele creând un ceai perfect pentru orice anotimp, nu doar pentru primăvară.

Îmi place foarte mult să savurez acest ceai îndulcit cu miere sau zahăr brun și cu un strop de lămâie pentru a avea o aromă mai profundă.

Detalii produs:
La sfârșitul iernii, înflorirea Sakura (cireșului japonez) este așteptată ca simbol al instalării primăverii. Sakura simbolizează natura efemeră a frumuseții. Noile ceaiuri Sakura Spring se pot savura însă tot anul.

Ingrediente: 100% ceai verde pur de Ceylon cu frunză lungă și crescut la înălțime (high grown), fructe și arome de kiwi, albăstrele si cireșe.

Ceaiul face parte din seria Four Seasons și este ambalat într-o pungă specială care se închide perfect de fiecare dată. Pungulița este pusă într-o cutie foarte faină care are o imagine cu încântătorii cireși japonezi și cu un templu în depărtare. Pentru că sunt o fană a Japoniei, nu am putut rezista atunci când am descoperit acest ceai în magazin!

Pentru a prepara ceaiul, trebuie să puneți o linguriță rasă (maxim!) într-o cană unde veți turna mai apoi apă clocotită. Lăsați la infuzat cam cât credeți (dacă doriți ceaiul mai puternic sau nu) însă cred că 10 minute ar fi o limită. Plantele extrem de micuțe se vor îmbiba cu apă și vor deveni imense, acoperind toată cana parcă. După ce se termină infuzia, strecurați ceaiul și adăugați ce mai doriți la acesta. Vă puteți bucura de el mai apoi cu o carte interesantă alături, așa cum am făcut și eu.

Țineți cont și de faptul că acesta este un ceai verde destul de puternic așa că nu ar trebui să îl beți în cantități prea mari, mai ales dacă aveți tensiunea mică sau alte probleme de sănătate de acest tip.

Lectura momentului a fost cartea Zece negri mititei de Agatha Christie, o carte pe care o recitesc după aproximativ 13 ani și sunt încă de părere că este o carte genială!! 😀 Plină de mister și crime bine plănuite, este o carte polițistă extrem de bine pusă la punct.

2017-09-08T20:07:30+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree