Ceai Babcia Jagoda de Multifructe & Ghici cine moare primul

M-am apucat zilele acestea să citesc cartea Ghici cine moare primul de M.J. Arlidge și sunt curioasă ce concluzie voi trage spre final. Momentan îmi pare interesantă și chiar cred că se potrivește cu atmosfera de toamnă.

Am revenit la un ceai din seria Babcia Jagoda, de această dată fiind unul de multifructe. Nu este primul ceai pe care l-am testat din această serie (vezi link-ul de mai jos) așa că aveam o oarecare idee la ce mă puteam aștepta din punctul de vedere al gustului și calității.

Spre deosebire de cel de coacăze și afine pe care îl testasem prima dată, acesta este diferit. Parcă nu e la fel de intens la gust însă este plăcut. Nu este extrem de aromat sau acrișor așa că mierea/zahărul și lămâia ar fi binevenite. Are o aromă plăcută, culoarea ceaiului este de un roșu închis și pentru preparare aveți nevoie de 1 pliculeț la 200 ml de apă clocotită (eu folosesc de obicei 2 pliculețe pentru cănile mai mari și pentru a avea o intensitate mai mare a ceaiului).

Ingrediente pentru curioși: hibiscus, măr 38.6%, aronia neagră 8%, zmeură 4%, arome fructe de pădure, coajă de portocale 2%, mure 2%, măceșe 1%, regulator de aciditate – acid citric, afine 0.2%, suc de coacăze uscate 0.2% (maltodextrină, suc concentrat de coacăze).

Vezi și: Ceai Babcia Jagoda “Coacaze Negre si Afine” & Straniile si minunatele amaraciuni ale Avei Lavender

2017-09-08T20:07:57+00:00

Leave A Comment