Odată cu venirea toamnei, mulți simțim că este un anotimp în care ne pregătim de un nou început (fie că este vorba de începerea anului școlar sau nu). Cu toate că am terminat școala, mereu când vine toamna (și nu numai) am plăcerea de a îmi adăuga câteva lucruri noi în penar și în șifonier. De această dată s-au strâns destul de multe lucrușoare drăguțe pe care am zis că trebuie musai să vi le arăt! 😀

De la un magazin chinezesc (nu mai știu denumirea.. ceva cu China :)) ) recent deschis în oraș mi-am făcut aprovizionarea cu diverse pixuri drăguțe care mă vor însoți atunci când îmi scriu ideile sau îmi fac planuri pentru postările de pe blog.

Câteva pixuri de acest tip am văzut mai demult pe un site chinezesc și mi se păreau toate extrem de drăguțe dar m-am abținut de la a face o comandă. M-am bucurat foarte mult să găsesc atâtea chestiuțe drăguțe la un preț decent.

Pentru fiecare model de pix/creion aveau mai multe culori dar am zis că probabil voi mai reveni în altă zi ca să mai iau și altele dacă sunt mulțumită (și sunt!).

Mi-am luat două pixuri de 0.35mm cu gel albastru: unul verde și unul bleo, ambele având pe post de capace niște căsuțe super drăguțe pe care le poți folosi și ca mici obiecte de decor pe viitor, când nu mai rămâne gel în pixuri. <3

Mi-am luat și un creion bleo cu pinguini și cu un mesaj foarte simpatic: Love Earth! Întotdeauna mi-a plăcut că multe produse chinezești/asiatice au mesaje și ilustrații drăguțe. Mi se par mai atractive în acest mod, și îți dau și o stare de bine când le folosești sau când le privești pur și simplu!

Nu am putut rezista când am văzut câte modele simpatice erau în magazin așa că mi-am luat și două pixuri care au niște “chestii” în partea de sus, menite să se agațe frumos de carnețelul/agenda utilizatorului și având niște desene drăguțe: o broscuță și un iepuraș, amândoi veseli de zor! Am găsit și un mic carnețel verde pentru diverse notițe. Pe acesta cel mai probabil îl voi pune în geantă pentru a-l avea la îndemână când trebuie să notez ceva.

Cele două pixuri cu albastru, alb și floricele le văzusem mai demult pe internet și mi s-au părut tare simpatice! Cred că toate pixurile sunt de la firma Aihao de la care mai aveam câteva pixuri interesante. Pixul crem seamănă nițel cu cele două de mai sus (cu iepurașul și broscuța) și are un mesaj nice pe el: “You mean the world to me, Being with you“. Mai aveau acest pix pe încă 2 culori dar am zis că ajunge unul singur de această dată. Toate trei modelele îmi aminteau de Londra și probabil de aceea am fost impulsionată să le cumpăr (I like London)!

Pentru că îmi plac la nebunie lucrurile drăguțe, nu am putut rezista să nu cumpăr un set cu două gume de șters care au formă de broscuță și pisicuță.

De asemenea, am găsit o gumă de șters care este de tipul unui pix. Mai am ceva asemănător și nu prea găsesc des acest tip de gumă de șters, care mi se pare foarte utilă atunci când dorești să ai o precizie mai mare atunci când ștergi ceva. Alte gume de șters de acest tip sunt destul de scumpe însă aceasta a fost 3 lei și mi s-a părut un preț foarte ok având în vedere că ambalajul este și el foarte frumos!

Mi-am achiziționat și un album foto mare deoarece avea un model foaaarte frumos și se potrivea cu cele pe care le am acasă dar vi-l voi arăta într-o postare separată când voi include și celelalte albume drăguțe pe care le am.

Pentru că am găsit și secțiunea de beauty a magazinului, am zis să testez și un produs de machiaj pe care l-am găsit (mini-paleta de machiaj de la Mels cosmectics). Voi reveni și cu o recenzie separată pe viitor.

Mi-am achiziționat și două seturi de elastice mici pentru păr pentru diverse codițe împletite pe care mi le voi face. 😀 Am ales un set de elastice colorate și unul cu elastice negre pentru momentele când nu doresc să iasă în evidență.

Mi-am mai luat 4 clești de păr, de dimensiuni mai mici. Nu prea am clești pentru păr și am zis că ar trebui să îmi îmbogățesc nițel și această latură de beauty. Am găsit și o clamă de păr colorată și simpatică și mai multe elastice de păr, toate la prețuri foarte bune.

Ce v-a plăcut mai mult dintre toate chestiuțele pe care vi le-am arătat? Vă atrag de obicei produsele chinezești? Eu sunt foarte atentă când cumpăr ceva deoarece se poate întâmpla să nu fie de prea bună calitate sau să nu fie funcțional produsul respectiv însă ce mi-am luat până acum a fost ok. 😀

Mi-a fost teamă când am ajuns la casa de marcat deoarece aveam senzația că am cumpărat produse de peste 50 de lei (în mintea mea sărea de 100 :))) ) dar a fost totul super ok. Cu excepția albumului foto care era 24 lei, celelalte chestiuțe au ajuns cam la 30 de lei, ceea ce mi se pare super ok! Dacă aș cumpăra elastice și pixuri drăguțe în magazinele standard, aș da cu siguranță mult mai mulți bani.