Ceai “Celmar” Multifructe & Cerul e pretutindeni

Pentru o perioadă bună de timp nu am mai făcut niciun ceai de fructe pentru că mă cam săturasem (vă vine să credeți?) de acest tip de ceai. Am fost apoi cuprinsă de o perioadă și mai lungă de răceală când am băut numai ceaiuri de pătlagină, mușețel, salvie, mentă etc. Și aceste ceaiuri îmi plac așa că probabil le veți regăsi pe viitor în postări. 😀

Nu am mai luat de la Celmar un ceai de foaaaaarte mult timp. Am zis să mai schimb tipurile de ceai pe care le am așa că am ales varianta cu Multifructe de la Celmar. Eu am folosit 2 pliculețe pentru o cană mai mare (prima dată am folosit unul și nu am simțit că ceaiul ar fi concentrat așa cum îmi place mie – p.s.: în mod normal am auzit că este recomandat/sănătos ca ceaiul să nu fie concentrat – ) și cred că a ieșit destul de gustos. Cu niște zahăr brun și lămâie mi s-a părut chiar plăcut la gust și chiar l-aș mai testa pe viitor.

Are o aromă fructată, citrică zic eu (are un gust de lămâie, portocală și cred că dă și înspre măr?) iar culoarea este din câte puteți vedea roșiatică.

Pentru curioși:

  • Ingrediente: amestec de plante uscate: calicul de Hibiscus sabdariffa, fructe de coacăze, măr (36%), afine, fructe de măceșe (0.5%), arome: de zmeură (0.5%), de căpșuni (0,45%), de portocale (0,45%), de vișine.
  • cutia conține 20 de pliculețe a 2g care vor sta 3-5 minute la infuzat
  • preț accesibil (în jur de 3 lei parcă)


Pentru ca dimineața să înceapă frumos mi-am preparat într-un pahar și un amestec de cereale, fructe uscate și iaurt. 😀 Vă urez o duminică minunată!! <3

2017-09-08T20:08:26+00:00

2 Comments

  1. CRINA June 17, 2015 at 3:37 pm - Reply

    Buna! Si mie imi place sa am o cana de ceai sau cafea langa mine atunci cand citesc.

  2. Simona June 20, 2015 at 7:44 am - Reply

    Hey!! >:D< Mă bucur că îți place să te delectezi și cu o cană de ceva plăcut pe timpul lecturii! 🙂

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree