Vara trecută mă pregăteam să vă prezint într-o postare niște giumbușlucuri pe care le mai făceam în timpul liber pentru a mă relaxa. Ei bine, rușinică mie pentru că am uitat, fapt pentru care revin cu ideea de atunci în acest moment!

De la o prietenă dragă mie, K, am primit cadou de ziua mea un set tare drăguț cu stickere. Ei bine, eu sunt o iubitoare a stickerelor de aproape orice fel și am fost bucuroasă atunci când am văzut cadoul.

Dar partea interesantă de abia acum o veți afla! Aceste stickere cu temă marinărească și acvatică veneau în set cu o peniță specială care îi permite utilizatorului să scrijelească stickerele după propriul plac! Astfel, în momentul în care m-am apucat de scrijelit și am văzut rezultatele finale, am fost extrem de încântată de ideea acestor abțibilduri.

Încă nu am trecut prin toate abțibildurile (mai păstrez câteva pentru momentele “de plictiseală”) dar pe cele deja lucrate cu ajutorul uneltei speciale le-am lipit într-un carnețel în care îmi scriu citatele preferate și inspiraționale! 🙂

Ce părere aveți despre acest set de stickere? V-ar plăcea să creați și voi niște abțibilduri personalizate? 😀