Ceai Belin “Visine si merisoare” & Tuturor baietilor pe care i-am iubit Jenny Han

Pentru că cititorilor le place foarte mult ceaiul (statistică generală, nu e ceva bătut în cuie :-D) am zis să continui seria Ceai și Cărți și să vă mai arăt ce ceaiuri testez.

De această dată am tot un ceai de la Belin, tot fructat (pentru că sunt ceaiurile după care mă dau în vânt) și gustos. Ceaiul se presupune că este cu aromă de vișine și merișoare dar de fapt conține mai multe fructe și plante uscate: fructe de aronia, flori de hibiscus, coacăze negre, zmeură, vișine 2%, căpșuni,  afine, rădăcină de cicoare, merișoare 1%.

Mie mi-a plăcut acest ceai, este aromat, acrișor și are o culoare frumoasă (naturală). Cred că l-am mai testat și în trecut dar cum sunt mai uitucă de fel când vine vorba de ceaiuri, nu îmi mai amintesc cum mi s-a părut la acea vreme. Cu siguranță că îl voi reține pe viitor și îl voi mai savura alături de o carte plăcută.

De această dată mi-a fost alături Tuturor băieților pe care i-am iubit de Jenny Han a cărei recenzie o puteți citi pe blog dacă nu ați făcut-o deja! 🙂 Aceasta a fost și Cartepidemia lunii aprilie și încă puteți să vedeți liveshow-ul de duminică, ținut pe canalul de youtube al Adelei (Vanilla Moon Books).

2017-09-08T20:09:04+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree