Ce ne face fericiţi? Fie că este vorba de o carte, de o melodie pe care o auzim când mergem în drum spre casă, fie că e vorba despre zâmbetul unei persoane necunoscute care ne face să zâmbim la rândul nostru, toate aceste lucruri mici şi mari în acelaşi timp ne fac fericiţi.

Să nu uităm că adevărata fericire este cea care rămâne în sufletele noastre şi care ne transmite sentimente de linişte şi căldură. Fericirea nu se caută ci se găseşte, acolo unde te aştepţi cel mai puţin, în momentele cel mai puţin probabile, în lucrurile cele mai mici care îţi trezesc amintiri plăcute.

Fericirea o găsim în oameni, zâmbete, îmbrăţişări, în frunzele care foşnesc toamna sub picioare, în picăturile de ploaie care se grăbesc să ajungă la baza geamului, în cărţi, în tot ceea ce este viu în lumea aceasta, în părinţi, bunici, copii, animale, copaci şi flori, în sunetul valurilor care se sparg la mal, în nori şi în soare, în stele şi în lună, în poze, amintiri, plimbări prin frig, priviri jucăuşe aruncate peste umăr, locuri, visuri, vise, clipe, emoţii.

Pentru voi ce este fericirea? O vedeţi în oameni, în lucruri sau în ambele?