Campanie pentru sustinerea editurilor romanesti

După cum unii ştiu, în ultima vreme editurile o duc mai greu din cauza lipsei de cititori activi. Aşa că fetele de pe blog-ul Bibliophile Mystery s-au gândit să le vină în ajutor prin demararea unei campanii de susţinere a editurilor româneşti. Mi s-a părut o idee foarte bună aşa că doresc şi eu să mă alătur lor şi altor persoane care sunt susţinătoare.
   Campania constă în motivarea oamenilor de a cumpăra cărţi şi desigur şi pentru a le citi. Eu una aveam în plan să cumpăr nişte cărţi din librăriile româneşti dar mai înspre primăvară-vară căci acum aveam provizii + cărţi în limba engleză pe listă. Însă am mers ieri şi am luat o carte pe care o vroiam foarte mult: Dragostea Florii-de-Bujor de Lisa See.
Sper să reuşesc să citesc această carte cât mai curând. Va trebui să dau zor cu restul pe care le am. 😀

Ce au de spus fetele de la Bibliophile Mystery:

Pentru ca ne sunt dragi editurile noastre romanesti, pentru ca vrem ca ele sa treaca cu bine prin criza asta si pentru ca din ce in ce mai multe zvonuri si vesti proaste apar, vom incerca sa ajutam si noi cum putem…Incercam sa demaram o campanie de sustinere a editurilor romanesti, sa va  determinam pe voi cititorii si/sau doar vizitatorii sa cumparati mai multe carti (si sa le cititi bineinteles :))) pentru ca merita!Ne gasiti si pe facebook.Asteptam, vedeti adresele noastre la contact, idei, propuneri, sustinere!

Blog-uri colaboratoare:
Magic world of books , The Fantasy , Lost in a bookshelf , What’ s with Allex , Manuscrise arse , Carti Alese , I am wide awake , Step into a fantasy world , Damon Salvatore , Just4books , More than ordinary books , d3sprecarti , Booktown lover , Nihara’s world of books , Walking on letters , Cuddleweather

2017-09-09T20:13:11+00:00

2 Comments

  1. Christyna February 17, 2012 at 10:42 am - Reply

    Multumim, Simona. Te rog sa preiei si butonul campaniei. E pe blogul nostru in dreapta :*

  2. Simoncello February 17, 2012 at 10:47 am - Reply

    @Christyna: Pentru nimic! Incerc sa fac cat pot de multe pentru a face editurile mai puternice 😀 :*
    Prin buton te referi la imaginea cu "Viata cartilor"? Daca da, am adaugat deja in partea dreapta a blog-ului meu 😀 Daca nu este acesta butonul spune-mi cum arata caci m-am tot uitat si nu sesizez altul :))

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree