ootd tonuri de bleu si alb pe faleza de la cazino sacou geanta cu bonprix

Odată cu venirea verii și a zilelor calde, am început să îmi schimb garderoba treptat. În Constanța, vremea este tare schimbătoare în anumite perioade așa că nu știi exact când este frig, când este umezeală și cald, fapt pentru care mereu am alături de mine un sacou care să îmi țină de cald, eu fiind o fire tare friguroasă.

Sacourile, nelipsite din garderoba mea

Am găsit pe site-ul Bonprix sacoul perfect pentru mine deoarece nu este prea gros așa că îl pot purta în serile când ies la plimbare și mi se pare temperatura ușor răcoroasă. M-a atras foarte mult acest taior deoarece are o culoare de bleu precum cerul, o culoare care mie îmi dă o stare de bine și pe care am început să o includ din ce în ce mai mult în ținutele mele vestimentare.

Am multe sacouri, dar acesta m-a atras deoarece are un element deosebit la baza mânecilor: câte o dungă argintie tare frumoasă pentru o tușă de eleganță. Mi-a plăcut foarte mult faptul că această bandă argintie se simte plăcut la atingere și nu mă irită pe piele deoarece eu sunt foarte pretențioasă când vine vorba de materiale.

CE AM PURTAT:

👢 Adidași Skechers – BONPRIX

Taior bleu 94194981 – BONPRIX

Cămașă albă cu flori albastre – Mohito

Blugi flared albi – Stradivarius

Geantă de umăr cu aspect pai 96167095 – BONPRIX

ootd tonuri de bleu si alb pe faleza de la cazino sacou geanta cu bonprix

Ca să armonizez cât mai bine outfitul, am purtat haine în culori cât mai deschise, după câte vedeți: blugi albi de tip flared jeans și o cămașă subțire în tonuri de alb și albastru, culori care mi se par foarte frumoase pe timp de vară.

Geanta de vară, un accesoriu nelipsit

Pe partea de accesorii m-am rezumat doar la geanta mea nouă găsită în secțiunea de genți de pe Bonprix. Este o geantă foarte frumoasă cu aspect ca de rafie și vine într-o combinație de trei culori foarte versatile: albastru, bej și maro, toate în tonuri șterse, dar evidențiate de un fir lucios tare frumos.

Geanta se închide cu fermoar iar în partea de sus are și o cataramă elegantă iar această geantă m-a surprins plăcut pentru că are o dimensiune potrivită, o dimensiune medie și este suficient de încăpătoare pentru a lua toate necesarele mele atunci când ies la plimbare sau când merg la cumpărături.

ootd tonuri de bleu si alb pe faleza de la cazino sacou geanta cu bonprix

Ziua mea de naștere pe faleza de la Cazino

De ziua mea de naștere am fost la o plimbare frumoasă pe faleza de la Cazinoul din Constanța și țin să vă anunț că acest monument istoric, aș putea să-i zic, a început să prindă contur mulțumită renovării de care se bucură. Abia aștept să văd când va fi lucrarea finisată pentru că rezultatul va fi cu siguranță unul minunat.

M-am bucurat de o plimbare liniștită și am avut în picioare adidașii mei Skechers care sunt tare comozi și pe care i-am luat în trecut tot de pe site-ul Bonprix unde au mereu modele deosebite de care mă îndrăgostesc la prima vedere.

ootd tonuri de bleu si alb pe faleza de la cazino sacou geanta cu bonprix

Consider că în garderoba mea trebuie să apară mai multe elemente care îmi aduc zâmbetul pe buze, dar și elemente basic, adică elemente de bază, precum ar fi nonculorile alb și negru și culorile mele preferate pe care să le folosesc împreună pentru a crea ținute într-un mod ușor, fără prea mult chin.

Sunt curioasă cum este vremea în orașul vostru deoarece am sesizat că doar pe la Constanța au fost temperaturi mai rezonabile, cu toate că și aici a fost foarte cald. Între timp am început să pregătesc rochiile și pantalonii scurți pentru că chiar și pentru mine este prea cald. Poate vă arăt în viitorul apropiat și ținute mai subțiri pentru zilele de vară și care sunt favoritele mele.

Care sunt ținutele voastre preferate pentru plimbările de vară și pentru vacanțe?

ootd tonuri de bleu si alb pe faleza de la cazino sacou geanta cu bonprix ootd tonuri de bleu si alb pe faleza de la cazino sacou geanta cu bonprix ootd tonuri de bleu si alb pe faleza de la cazino sacou geanta cu bonprix ootd tonuri de bleu si alb pe faleza de la cazino sacou geanta cu bonprix ootd tonuri de bleu si alb pe faleza de la cazino sacou geanta cu bonprix ootd tonuri de bleu si alb pe faleza de la cazino sacou geanta cu bonprix ootd tonuri de bleu si alb pe faleza de la cazino sacou geanta cu bonprix ootd tonuri de bleu si alb pe faleza de la cazino sacou geanta cu bonprix