notino rituals ritual of sakura isntree hyaluronic acid sun gel skin1004 centella spf ingrijirea pielii

Pielea merită tot ce este mai bun

Pentru a avea o piele cât mai frumoasă, cu aspect întinerit, cu un plus de claritate, uniformitate și luminozitate, este important să o îngrijim din tinerețe cu multă atenție. Pe lângă consumul de lichide, alimentația potrivită corpului nostru și stilul de viață cât mai echilibrat, o îngrijire externă cu produse cosmetice potrivite este necesară.

Protejarea pielii de factorii externi de mediu: aplicarea de SPF

Mediul exterior este un factor mare care dăunează pielii noastre. Printre cei mai mari dușmani ai pielii se numără radiațiile UV, care îmbătrânesc treptat pielea, cauzează apariția de pete brune și în cazuri grave apar neplăceri mult mai mari: iritații, roșeață, arsuri solare etc.

Este important să ne protejăm pielea cu o protecție solară adecvată pe care să o reaplicăm la 2 ore sau după ce transpirăm, înotăm sau ne ștergem fața. Deoarece în trecut îmi era greu să găsesc un produs cu SPF pentru ten potrivit mie, acum sunt bucuroasă să afirm că am descoperit mai multe branduri care mă ajută, multe fiind branduri coreene.

notino rituals ritual of sakura isntree hyaluronic acid sun gel skin1004 centella spf ingrijirea pielii

Produse coreene cu SPF pentru protecția și frumusețea pielii

Isntree este un brand cu care mă împac foarte bine iar produsele lor cu SPF sunt foarte faine. În gama cu acid hialuronic le găsiți sub formă de gel, cremă sau baton pentru o aplicare ușoară. Îmi plac mult produsele acestea deoarece nu îmi irită zona ochilor, nu au miros și nu au finisaj gras, lipicios sau alb. Sunt ajutoare de nelipsit din rutina mea!

SKIN1004 este un alt brand cu care mă înțeleg de minune. Gama Madagascar Centella Hyalu-Cica este cea care m-a impresionat plăcut deoarece are multe beneficii pentru tipul meu de piele. Pe lângă hidratare și blândețe, produsele SKIN1004 ce conțin factor cu protecție solară îmi apară pielea într-un mod plăcut: nu lasă peliculă albă, sunt ușor de aplicat și nu încarcă pielea.

Sfat personal: pentru a evita ca SPF-ul să se strângă pe piele în mod inestetic, e ideal să îl aplicați pe pielea goală sau la distanță de alte produse de skincare. În cazul meu, efectul de peeling apare des la multe creme, în special la cele cu SPF, așa că încerc acest truc.

Sfat personal 2: țineți mereu un baton cu SPF în geantă. Acesta ocupă puțin spațiu, este simplu de folosit și e un mare ajutor pentru ieșirile în aer liber când trebuie să reaplicați SPF-ul destul de des. Stickul SKIN1004 este unul dintre preferatele mele deoarece oferă pielii un finisaj plăcut și catifelat.

notino rituals ritual of sakura isntree hyaluronic acid sun gel skin1004 centella spf ingrijirea pielii

Îngrijirea de seară și răsfățul pielii corpului

Pentru a mă bucura de o piele fină și cu aspect sănătos, nu uit de îngrijirea întregului corp. La final de zi, în special după un duș sau o baie, încerc să folosesc produse care să hidrateze bine pielea și să o netezească plăcut.

Rituals este un brand tare lăudat și m-a impresionat cu gama The Ritual of Sakura. Deoarece sunt iubitoare a Japoniei, această gamă m-a cucerit și mai mult. De fiecare dată când folosesc produsele Rituals mă gândesc instant la flori roz de cireș și la Japonia.

Gelul transformator cu efect de spumă de la Rituals este absolut superb pentru răsfăț! Pe mine mă ajută mult în sesiunile de depilare, oferind pielii o catifelare deosebită. De miros, nici nu mai zic, deoarece gama miroase de vis! Cu toate că sunt pretențioasă când vine vorba de mirosuri mai puternice, The Ritual of Sakura a reușit să-mi intre sub piele.

Exfoliantul Rituals este și el un must pentru a elimina celulele moarte de pe piele și a obține un efect mătăsos. Eu folosesc un exfoliant cam 1 dată pe săptămână, sau în funcție de nevoile pielii.

Crema de corp este pasul final care îmi ajută pielea să își mențină hidratarea și starea de bine până la finalul următoarei zile.

O rutină de îngrijire a corpului se formează treptat și e esențial să ne-o însușim pentru a ne bucura de efecte pe termen lung. Pielea este parte din noi și trebuie să îi oferim dragoste zi de zi, să o protejăm de efectele nocive din mediul extern și să apreciem fiecare moment în care o mângâiem în cadrul experienței speciale de dimineață și seară.

Voi ce produse esențiale folosiți pentru îngrijirea și protecția pielii? Ce părere aveți de recomandările mele?

notino rituals ritual of sakura isntree hyaluronic acid sun gel skin1004 centella spf ingrijirea pielii notino rituals ritual of sakura foaming shower gel spuma isntree hyaluronic acid sun gel skin1004 centella spf ingrijirea pielii notino rituals ritual of sakura scrub corp isntree skin1004 spf ingrijirea pielii notino rituals ritual of sakura crema corp isntree skin1004 spf ingrijirea pielii notino rituals ritual of sakura isntree skin1004 spf ingrijirea pielii