ootd outfit of the day tinuta zilei plimbari in statiunea mamaia la inceput de primavara cu cei mai buni adidasi skechers jgoldcrew

Cu dor de soare și plimbare

A fost așa (prea) cald până de curând. Acum au rămas amintirile soarelui arzător cât timp mă bucur de zilele mai reci și înnorate, încercând să mă regrupez mintal și fizic după o perioadă mai plină.

Acum 2 săptămâni am reușit să mă bucur de soare mult și de liniște. M-am plimbat prin stațiunea Mamaia și am testat de zor noii mei adidași Skechers JGoldCrown pe care i-am luat de pe site-ul Bonprix, unde găsesc mereu încălțăminte sport de damă foarte frumoasă și variată. Având spumă cu memorie și o talpă bine concepută, adidașii se simt tare bine în picioare, nici nu realizez că îi port!

Adidași Skechers JGoldCrown

Adidașii sunt foarte comozi și abia aștept să-i port și în alte combinații. Îmi place că inimioarele aurii sunt cusute, nu sunt pictate cum crezusem inițial, un detaliu deosebit ce m-a surprins. Tura aceasta am ales să port adidașii fără să le fac clasica fundă. Au stat fixați bine pe picior și mi-am amintit de perioada liceului când purtam adidași chunky cu șireturile băgate la interior.

Consider că niște adidași pe alb (sau bej) și negru nu trebuie să ne lipsească din casă deoarece sunt alegeri versatile pentru multe ținute vestimentare. Am sesizat că acești adidași sunt disponibili pe site și într-o nuanță de bej care arată tare frumos.

Apreciez adidașii cu talpa mai înaltă deoarece îmi oferă un pic de înălțime și arată și interesant. Desigur că apreciez această înălțime doar dacă vine la pachet cu confortul. <3

Stațiunea Mamaia

Îmi place că la început de primăvară găsesc în Mamaia multă verdeață, copaci înfloriți și mă bucur de o atmosferă plăcută de liniște. A fost neobișnuit de cald în luna aprilie, dar apoi vremea a revenit la “normal” așa că am avut când zile reci, când zile mai cu soare. Cred că în perioada aceasta de tranziție, o pereche de încălțăminte pe negru e utilă deoarece o poți purta chiar și când te prinde o mică ploaie fără a sta cu teamă că o murdărești prea mult.

Sunt curioasă la voi cum s-a simțit această primăvară și pe unde ați început să vă plimbați. 😘

CE AM PURTAT:

👢 Adidași Skechers 91776295 – BONPRIX

Cămașă albă – Mohito

Sacou lila – Stradivarius

Blugi skinny – Stradivarius

Geantă Shōen – Anekke

Șapcă – Mohito

Ochelari de soare – Guess