notino invisibobble kerastase yves rocher wella 4 moduri simple și comode pentru ingrijirea parului

Menținerea unui păr sănătos și frumos nu trebuie să fie o sarcină dificilă, mai ales în ziua de azi când timpul trece extrem de repede și avem constant ceva de rezolvat. Cu câteva practici simple și convenabile, rutina de îngrijire a părului poate fi transformată cu ușurință pentru a avea acel păr la care visăm: un păr strălucitor și bogat, cu mai puține fire rupte și vârfuri despicate.

Vreau să vă vorbesc un pic despre 4 modalități eficiente pentru îngrijirea părului meu și vă pot spune că fiecare în parte face o diferență, în special dacă vă confruntați cu un păr cu probleme, care se rupe des, nu se descurcă și e deteriorat din diverse cauze.

1. Scrunchies Invisibobble, minunatele elastice pentru coafuri fără deteriorări

Deseori se întâmplă să îmi prind părul în coadă: fie când sunt la masă, când lucrez și simt că mă incomodează sau când nu se mai așează și optez pentru un coc frumos aranjat sau o coadă de cal. Cu toate acestea, părul strâns, în special dacă obișnuiți să îl țineți des prins în coadă, are de suferit din mai multe puncte de vedere: apare acel efect de chelire pe contururile capului, părul devine mai fragil și se rupe ușor așa că într-o săptămână vă cade mai mult, ș.a.

Personal, eu nu suport să strâng părul prea tare deoarece îmi apar și dureri de cap. De aceea am ales de mai mulți ani un ajutor eficient pentru coafuri ce se îmbină perfect cu sănătatea părului și scalpului: accesoriile pentru păr Invisibobble.

Spre deosebire de clasicele elastice de păr care rup părul și lasă urme inestetice, scrunchies Invisibobble prind cu delicatețe, dar oferă și siguranță. Elasticele Invisibobble sunt ca niște arcuri, designul spiralat asigurând o presiune uniformă asupra părului. Nu doar atât, dar nu mai apar urmele acelea nedorite pe păr așa că e ușor să trec de la o coafura la alta, fără prea multe bătăi de cap. Sunt multe accesorii Invisibobble pe care le recomand, dar scrunchies mi se par cele mai faine și mereu sunt modele noi și seturi cadou Invisibobble care merită cumpărate. Sugerez că un set de elastice Invisibobble reprezintă și o idee frumoasă de cadou Valentines Day pentru cineva drag, fie că are părul mediu sau lung.

notino invisibobble kerastase yves rocher wella 4 moduri simple și comode pentru ingrijirea parului

2. Coafuri fără efort cu un balsam de păr de calitate

Descurcarea părului nu ar trebui să fie niciodată o experiență dureroasă. Din cauza schimbărilor de vreme și a altor cauze, am tot pățit să mă confrunt cu un păr încurcat. Din fericire, am alături un bun aliat de la Yves Rocher, un brand de încredere ce îmi oferă mereu opțiuni faine pentru îngrijirea părului.

Un balsam de păr bun este esențial în rutina mea de îngrijire. Numai în acest mod mă pot bucura de un păr neted și ușor de aranjat. E important să alegeți un balsam care se potrivește tipului de păr pe care îl aveți: dedicat hidratării, volumului sau reparării. În cazul meu, eu am nevoie deseori de hidratare și volum.

Aplicarea balsamului se face mereu pe părul umed, după șamponare. Evitați să aplicați balsamul pe părul extrem de ud. De asemenea există și variante de balsamuri de păr tip spray ce pot fi aplicate după spălarea părului sau pe părul uscat, pentru o întreținere constantă.

Sprayul fără clătire Yves Rocher Douceur e preferatul meu din ultimele luni, fiind ușor de pulverizat chiar și pe părul uscat. Îl folosesc ori de câte ori simt că părul începe să mi se încurce. Miroase frumos, dulceag, parcă a cocos, parcă a lapte, iar la final previne formarea de încurcături și mă ajută să descurc părul fără a provoca stres asupra firelor de păr.

notino invisibobble kerastase yves rocher wella 4 moduri simple și comode pentru ingrijirea parului

3. Importanța protecției termice pentru frumusețea părului

Expunerea părului la căldură fără protecția termică pentru păr poate duce la daune ireparabile în special dacă aveți un păr vopsit sau degradat din alte motive. Din fericire părul meu nu e vopsit sau sensibil, îl coafez termic rar și îl usuc mai rar decât o face lumea în general (la 6-10 zile, depinde de nevoile mele).

Prin acțiune termică se înțelege orice uscare, îndreptare sau ondulare de păr care implică căldură. Utilizarea de protecție termică este necesară în aceste cazuri, pentru a se crea o barieră protectoare între păr si sursa de căldură.

Sprayul cu protecție Wella Professionals Eimi Thermal Image este cel pe care l-am folosit mai des în ultimul an. Nu îl folosesc mereu, dar se simte o diferență când îl aplic. Este un spray pentru protecție termică destul de popular, dar recomand să nu îl aplicați pe zona scalpului sau într-o cantitate mare. În cazul meu, am simțit că părul se usucă cam greu și devine un pic mai încărcat. Simt că formula cu 2 faze este bună pentru momentele când am părul mai uscat.

Sprayul protector Londa Professional Protect It este mai nou testat de mine și pot spune că e o alegere bună pentru un plus de volum și protecție. Ambele produse au un miros asemănător, cumva fructat și plăcut așa că recomand la acest capitol pentru iubitorii de arome delicioase.

notino invisibobble kerastase yves rocher wella 4 moduri simple și comode pentru ingrijirea parului

4. Hrănirea și strălucirea părului cu un ulei de lux de la Kérastase

Investiția într-un ulei de păr de înaltă calitate este esențială cu toate că există și variante bune pentru cei cu bugetul redus. Pentru mine, uleiul pentru păr Kérastase Elixir Ultime L’huile Originale este un real salvator. L-am primit cadou de la prietena mea iar fiecare aplicare îmi oferă momente de lux și nutriție pentru păr.

Pentru un păr mai frumos, ușor de manevrat, fără electrizare și cu vârfuri strălucitoare, recomand uleiurile uscate pentru păr Kérastase care se potrivesc tipului vostru de păr. Aceste uleiuri sunt renumite pentru o îngrijire fără efort. Modelul de ulei pe care îl folosesc mă ține foarte mult timp, și poate fi aplicat chiar și pe părul umed. Cel mai des îl folosesc după uscarea părului, după coafare și, ocazional, între spălări, pentru întreținere și aranjarea firelor de păr.

Sper ca aceste patru practici simple să vă îmbunătățească rutina de îngrijire a părului. Ca femei, e important să ne îngrijim și să ne bucurăm de un păr minunat în fiecare zi. Important e să îl tratăm cu blândețe și să ascultăm de nevoile lui.

Voi ce sfaturi aveți pentru un păr cât mai frumos și sănătos?

notino invisibobble kerastase yves rocher wella 4 moduri simple și comode pentru ingrijirea parului