notino idei cadouri craciun sarbatori parfumuri deosebite femei parfumuri barbati armaf aura fresh radical marc jacobs daisy joop

Sărbătorile sunt după colț. Nu mai e mult până în luna lui decembrie când avem foarte multe motive pentru a sărbători. Fie că este vorba de un dar de Moș Nicolae sau de clasicele cadouri de Crăciun, important este să fim pregătiți cu cele mai frumoase alegeri pentru cei dragi nouă.

Ca de multe ori, vă recomand un cadou cu care nu puteți da greș: parfumurile. Fie că achiziționați un parfum pentru o iubită, o mamă, o soră, un tată, un iubit sau un frate (și de ce nu, pentru prieteni, șefi, cunoștințe etc.), e ideal să vă pregătiți din timp cu cele mai bune alegeri ca să stați liniștiți în luna lui decembrie.

notino idei cadouri craciun sarbatori parfumuri deosebite femei parfumuri barbati armaf aura fresh radical marc jacobs daisy joop

Parfumuri deosebite pentru bărbați

Pentru că par un pic mai greu de ales, voi începe cu niște recomandări bărbătești. Parfumurile masculine de la Armaf au devenit extrem de populare în ultima perioadă. Am achiziționat mai multe și mi se par o combinație deosebită: designuri atractive, prețuri bune, arome foarte interesante și persistente.

Parfumurile de bărbați Armaf pe care le recomand cu drag de data aceasta:

  • Armaf Aura Fresh – are un miros plăcut, cumva fresh, cumva domol, așa că e potrivit pentru bărbații care nu se dau în vânt după aromele puternice. Această apă de parfum îmbină note de bergamotă, lămâie, cardamom, carambola cu paprika, salvie și o bază de cedru, cihlimbar, mosc, șofran. Designul e deosebit, capacul e magnetic iar zona laterală se simte plăcut în mână atunci când te parfumezi (este un soi de material textil).
  • Armaf Radical – atrăgând în primă instanță cu designul special și cutia deosebită în care vine, această apă de parfum e destul de intensă și persistentă. Este un parfum revigorant și are ca note un amestec de scorțișoară, piper, lămâie, lavandă, geranium, tămâie, tabac, moosc, ambră.

Ca o recomandare extra, adaug pe listă și un parfum de la JOOP!:

  • JOOP! Homme – este o alegere aromatică, orientală, lemnoasă numai bună pentru zilele reci ale iernii. Este un parfum bărbătesc care încălzește sufletul cu nucșoară, scorțișoară, alune, flori de portocal, heliotrop, tonka, vanilie, lemn de santal, mușchi, cistus, vetiver haitian. Cu toate că designul e mai simplu, mirosul este cel reprezentativ!

notino idei cadouri craciun sarbatori parfumuri deosebite femei parfumuri barbati armaf aura fresh radical marc jacobs daisy joop

Parfumuri delicate pentru femei

Parfumurile puternice sunt printre cele mai recomandate pe timp de iarnă. Cu toate acestea, consider că femeile nu trebuie să uite să fie delicate și discrete, alegând parfumuri care le pot pune în valoare, fără a muta nasul din loc.

Vin cu 3 recomandări personale de la Marc Jacobs de care îmi este greu să mă desprind iar pe viitor, dacă am ocazia, o să vă propun chiar toate parfumurile Marc Jacobs încercare te mine care chiar mi se par deosebite: unele mai subtile, altele mai intense, altele mai florale și dulcegi.

  • Marc Jacobs Daisy – un clasic atemporal care zic eu că nu are moarte. Este o apă de toaletă subtilă, dar rezistentă (cel puțin pe pielea mea persistă suficient). Îmi place combinația de tonuri florale cu lemnoase, iar aroma de grepfrut roșu, violete, fragi, iasomie, gardenie, mosc, vanilie și păduri albe este una cu care te înveți și de care îți e greu să te desparți.
  • Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh – un alt clasic de la MJ, de data aceasta cu tonuri floral-fructate. Pară, zmeură, grepfrut, violetă, măr, trandafir, iasomie, litchi, cedru, mosc, prună… o combinație care se simte total diferit într-un anotimp rece, părând mai fermecătoare! Zic eu că e de încercat.
  • Marc Jacobs Daisy Paradise – această ediție limitată m-a cucerit încă din primul moment! Acordurile floral-lemnoase de mac, stejar și ambroxan, pe mine mă duc cu gândul la niște tonuri dulcegi subtile și la vată pe băț. Iar din câte țin eu bine minte, iarna consumăm destul de des vată pe băț la târgurile festive. Cred că acest parfum este o idee frumoasă de dar, iar culoarea și designul sunt tare drăguțe!

Fiecare parfum are ceva deosebit iar pe pielea noastră miroase total diferit. Eu mi-am pregătit din timp cadourile pentru acest an, dar mai am câteva pe listă. Sunt curioasă ce recomandări mai aveți și voi pentru minte, deseori merg pe ghicite și mă bucur că până acum nu am dat-o în bară.

Ce parfumuri oferiți în dar celor dragi? Vouă care vă plac iarna: parfumurile subtile sau puternice?

notino idei cadouri craciun sarbatori parfumuri deosebite femei parfumuri barbati armaf aura fresh radical marc jacobs daisy joop notino idei cadouri craciun sarbatori parfumuri deosebite femei parfumuri barbati armaf aura fresh radical marc jacobs daisy joop notino idei cadouri craciun sarbatori parfumuri deosebite femei parfumuri barbati armaf aura fresh radical marc jacobs daisy joop notino idei cadouri craciun sarbatori parfumuri deosebite femei parfumuri barbati armaf aura fresh radical marc jacobs daisy joop notino idei cadouri craciun sarbatori parfumuri deosebite femei parfumuri barbati armaf aura fresh radical marc jacobs daisy joop notino idei cadouri craciun sarbatori parfumuri deosebite femei parfumuri barbati armaf aura fresh radical marc jacobs daisy joop