notino produse preferate avon glimmerstick perle bronzante parfum pur blanca mascara rimel lash genius

Avon este unul dintre cele mai cunoscute branduri accesibile pentru răsfățul femeilor în special, fiindu-mi familiar încă din perioada școlii generale. Am început să am mai multe produse de la Avon atunci când eram la liceu iar acum mă bucur să am câteva favorite care mă ajută atunci când mă pregătesc să ies în oraș.

Îmi place designul produselor de la Avon și faptul că mereu au noutăți interesante așa că, din când în când, mai testez câte un parfum, un rimel sau un fard. De data aceasta aș vrea să vă arăt ce produse folosesc în acest moment și la care nu aș renunța niciodată.

Parfumul Pur Blanca – dragoste la prima vedere

Dintre toate produsele de la Avon, vă spun sincer că nu pot renunța la apa de toaletă pentru femei Avon Pur Blanca. O folosesc de ani de zile și aroma sa pot spune că mă reprezintă foarte bine. Tenta proaspătă a parfumului este cea care m-a cucerit, eu nefiind o iubitoare de parfumuri puternice sau dulci.

Pur Blanca pentru femei combină notele de frezie albă delicată cu mentă de apă, bujor alb, ylang ylang captivant, trandafir alb, împletite cu acorduri de mosc și lemn de santal. Parfumul se menține bine pe pielea mea cu toate că este o apă de toaletă și chiar și mama mea este o iubitoare de Pur Blanca. Din acest motiv mereu cumpăr câte un parfum un plus pentru a avea amândouă accesoriul parfumat perfect pentru orice anotimp și ocazie.

notino produse preferate avon glimmerstick perle bronzante parfum pur blanca mascara rimel lash genius

Produse de machiaj Avon pentru o privire intensă

Pentru evidențierea ochilor am început să apelez la creionele de ochi cu trasare precisă cu vitamina E Avon Glimmerstick Diamond care sunt disponibile în mai multe nuanțe. Culoarea Twilight Sparkle m-a cucerit, oferind privirii intensitate și sclipire. E o nuanță care mă duce cu gândul la cerul înstelat și se vede tare frumos în special când lumina bate pe pleoape. Aceste creioane permit o trasare destul de ușoară așa că am fost plăcut surprinsă de rezistența lor pe piele cu toate că nu sunt waterproof.

Am și variante de dermatograf de culoare intensă Avon Glimmerstick în nuanțe simple, fără sidef sau sclipiri, așa cum este albastrul Azure Blue ce se potrivește tot așa, pentru un machiaj vesel, intens.

Pentru finisarea machiajului ochilor, mascara pentru extra volum Avon True Lash Genius oferă genelor alungire și îmi place că efectul se menține bine de-a lungul zilei.

Perle parfumate pentru un chip strălucitor

De foarte mult timp am zis că e cazul să cumpăr perlele bronzante Avon True Color pe care pusesem ochii. Le-am cumpărat în această vară și pot spune că sunt tare faine. Mirosul lor este plăcut (un pic intens, dar minunat), culoarea Cool este perfectă pentru tenul meu deschis la culoare iar finisajul se vede frumos pe ten, oferind o strălucire deosebită. Sunt niște perle destul de sensibile așa că se sfărâmă ușor, dar în același timp permit o aplicare rapidă. Când se vor termina le voi recumpăra deoarece până acum am simțit că oferă tenului un plus de magie, fix așa cum îmi place mie.

Fiecare produs de machiaj are ceva deosebit, la fel și accesoriile parfumate. Ne ajută să ne punem frumusețea în evidență și deseori ne ajută să creăm amintiri frumoase de care ne putem aminti ori de câte ori folosim parfumul preferat, aplicăm pudra pe chip sau ne trasăm codițele la ochi.

Voi ce produse favorite aveți de la Avon? Aștept recomandări ca să le încerc și eu pe viitor.

notino produse preferate avon glimmerstick perle bronzante parfum pur blanca mascara rimel lash genius notino produse preferate avon glimmerstick perle bronzante parfum pur blanca mascara rimel lash genius notino produse preferate avon glimmerstick perle bronzante parfum pur blanca mascara rimel lash genius notino produse preferate avon glimmerstick perle bronzante parfum pur blanca mascara rimel lash genius notino produse preferate avon glimmerstick perle bronzante parfum pur blanca mascara rimel lash genius notino produse preferate avon glimmerstick perle bronzante parfum pur blanca mascara rimel lash genius