notino branduri de makeup pe care trebuie sa le incerci gosh wet n wild

Makeup brands you maybe haven’t tried before

Când vine vorba de machiaj, experimentatul ne ajută să descoperim produsele și ustensilele care ni se potrivesc cel mai bine. În acest mod am reușit să descopăr branduri interesante de machiaj care mi-au oferit ocazia să mă joc cu texturi și culori noi, cu rezultate de care am fost mulțumită.

M-am gândit să vă recomand și vouă două branduri de care tot auzisem și care mi-au stârnit curiozitate.

Produse accesibile de machiaj de la Wet n Wild

Wet n Wild este un brand de make-up ce ne oferă o gamă largă de produse din care să alegem, fie că este vorba de farduri, de iluminatoare, bronzere și blushuri. Eu am fost mulțumită de câteva farduri de la acest brand și mi-a plăcut mult faptul că brandul are prețuri accesibile.

Pensulele de machiaj Wet n Wild mi s-au părut o alegere bună deoarece au un preț bun și oferă un finisaj perfect atunci când mă machiez. Pensula pentru corector Wet n Wild e foarte utilă în cazul meu pentru aplicarea unor farduri deoarece are o formă plată și o margine precisă.

Conține fibre sintetice care imită firele de păr naturale și are un mâner slim, ergonomic, care se simte plăcut în mână. E tare ușor de folosit!

Machiaje deosebite și rezistente cu produsele Gosh

Gosh este un brand de machiaj cu originea în Copenhaga, un brand despre care am auzit multe laude așa că mi-am comandat acum câteva luni o paletă cu 9 nuanțe potrivite pentru machiaje de zi, dar și de seară. M-a surprins faptul că cei de la Gosh au culori atât de intense, iar rezistența lor mi s-a părut foarte bună.

Culorile alese de mine sunt în principal culori calde, pământii. Fardul auriu este sclipitor și are o pigmentare intensă, așa că îți pune bine privirea în prim-plan.

Designul paletei mi s-a părut unul elegant, dar simplu, fiind o paletă cu finisaj negru, lucios, însoțit de logo-ul brandului. Oglinda de la interior este îndeajuns de mare și are o claritate ridicată așa că îmi este ușor să mă machiez oriunde m-aș afla.

Cei de la Gosh pun accent în mare parte pe ingrediente naturale, oferind consumatorilor machiaje care se simt bine, arată bine și sunt potrivite cu pielea. Au produse potrivite pentru cei cu un buget mediu și cred că își merită investiția.

Îmi place să mă joc cu produsele de machiaj, să descopăr branduri noi și să încerc atât branduri necunoscute cât și variante extrem de lăudate. Este interesant că pot găsi produse accesibile bune, dar și produse high-end ce îmi plac (desigur că roata se învârte și invers).

Voi ați încercat produse de machiaj de la Gosh sau Wet N Wild? Ce alte branduri interesante îmi recomandați?

notino branduri de makeup pe care trebuie sa le incerci gosh wet n wild notino branduri de makeup pe care trebuie sa le incerci gosh wet n wild notino branduri de makeup pe care trebuie sa le incerci gosh wet n wild notino branduri de makeup pe care trebuie sa le incerci gosh wet n wild notino branduri de makeup pe care trebuie sa le incerci gosh wet n wild