recenzie carte ilustrata enciclopedie minuni ale naturii de ben hoare editura litera

Rating 5/5

📚🌿 Natura este mereu o inspirație pentru mine și un colț pentru relaxare. Natura întotdeauna obișnuiește să ne surprindă prin varietatea și neobișnuitul pe care ni-l oferă. Sunt mereu atrasă de natură, căutând refugiul ei deseori, când mă simt abătută sau când îmi pierd motivația și creativitatea.

Recomandare de carte: Minuni ale naturii de Ben Hoare

📚 “Minuni ale naturii” de Ben Hoare este o carte într-o ediție deosebită, cu margini aurite și cu o copertă specială. Cuprinde peste 100 de exemple de roci, minerale, forme de viață microscopice, plante și animale impresionante de pe planeta noastră.

📚 Ilustrațiile și imaginile sunt minunate iar acest tip de carte stil enciclopedie îmi pare un must într-o bibliotecă, fiind o sursă bună pentru informare, inspirație și satisfacere a curiozității. 🌺

recenzie carte ilustrata enciclopedie minuni ale naturii de ben hoare editura litera

O carte pentru toate vârstele

Fiind o carte cuprinzătoare în informații și poze, această lectură e potrivită ori de câte ori dorești să înveți ceva nou, să te relaxezi sau să îți cauți doza de inspirație. Dorind să revin în lumea picturii și a desenului, m-am gândit că o carte de acest tip mă va ajuta pe post de companion pentru a exersa atunci când am nevoie.

Din ce am sesizat, mai sunt și alte cărți în serie și sper să fie traduse și acelea în română. 😇 Eu am descoperit-o pe a mea pe site-ul celor de la Cartepedia de unde îmi iau deseori doza de inspirație.

O ediție deosebită

Prima dată când sesizez o carte pot spune că sunt atrasă de aspectul fizic, cum este și normal. Minuni ale naturii e disponibilă într-o ediție cartonată, de colecție aș putea spune. E într-o variantă cartonată destul de mare, e și destul de grea, cu pagini calitative. Cel mai mult ies în evidență marginile care par poleite cu aur, așa că sigur puteți impresiona cu un cadou de acest tip, prețul zicându-și și el cuvântul. În plus, cartea are și un semn de carte tip panglică, fiind mereu o adiție bună pentru orice persoană care vrea să știe unde a rămas cu cititul.

Cărțile inspirate din natură și din lumea minunată ce ne înconjoară nu ar trebui să ne lipsească din biblioteci. Acestea îi învață pe copii despre minunile aflate în jur, le reamintește adulților de frumusețea faunei și florei, și îi face chiar și pe cei în vârstă să își delecteze privirea cu ceva frumos și educativ.

Voi aveți cărți de acest tip în bibliotecă? Cum vi se pare această ediție deosebită?

recenzie carte ilustrata enciclopedie minuni ale naturii de ben hoare editura litera recenzie carte ilustrata enciclopedie minuni ale naturii de ben hoare editura litera recenzie carte ilustrata enciclopedie minuni ale naturii de ben hoare editura litera recenzie carte ilustrata enciclopedie minuni ale naturii de ben hoare editura litera recenzie carte ilustrata enciclopedie minuni ale naturii de ben hoare editura litera recenzie carte ilustrata enciclopedie minuni ale naturii de ben hoare editura litera