recenzie carte seria regatul spinilor si al trandafirilor regatul flacarilor argintii sarah j maas editura rao

Recomandare de lectură: seria Regatul Spinilor și al trandafirilor de Sarah J. Maas

Cunoști sentimentul de fericire când mai adaugi un volum la o serie fantasy și vezi cum se potrivește de minune în bibliotecă.? 🤣 #readerproblems pe care orice cititor nebun le are atunci când vine vorba de serii superbe pe care dorești să le ai deoarece îți place mult cum scrie autorul.

📚 Sarah J. Maas este unul dintre autorii care m-a cucerit prin modul de a scrie așa că este printre puținii autori la care m-am riscat să adun mai multe cărți înainte să le citesc. 😅😳 De obicei nu practic această tehnica la serii așa mari, poate la unele mai mici, dar fiind vorba de o serie cartonată care arată superb, de genul fantasy care îmbină magica lume a zânelor cu cea a spiridușilor.

Regatul flăcărilor argintii, o continuă luptă pentru a scăpa de trecut

Regatul flăcărilor argintii. Regatul spinilor și al trandarifilor (Vol. 4) – HC este primul volum spin-off al seriei, având acțiunea plasată undeva după evenimentele petrecute în Regatul Ghețurilor și al Înstelării. În acest volum, povestea este spusă din perspectiva lui Nesta și a lui Cassian.

Nesta Archeron, ajunsă în rol de Mare Spiriduș, a dus o luptă dificilă și încearcă să uite toate tragediile petrecute din cauza războiului cu Hybernul. Războinicul Cassian este cel care îi stârnește flacăra interioară și cei doi, împreună, trebuie să găsească o cale pentru a lupta împreună ca să găsească vindecarea și să treacă mai departe într-o vreme incertă în care războiul își lasă amprentele.

După cum ne-a obișnuit autoarea, și această serie te face să trăiești totul la intensitate maximă, în timp ce te bucuri și de scene mai smutty pe care multe cititoare la adoră. 😂 Cu toate că seriile și volumele lui Maas sunt destul de mari, fiecare capitol este o plăcere epică, fiind cam greu să lași cartea din mână.

 

📚 Regatul flăcărilor argintii e noua mea adiție grăsană și vă spun că abia aștept să mă apuc și de această serie. Mi-am dorit să am toate volumele înainte de a o citi pe toată, dar se pare că încă se mai publică… 🤣🤣 Do we like big books and long stories or not? M-am bucurat să găsesc seria aceasta pe Cartepedia și vă recomand să puneți mâna pe ea cât timp o mai găsiți în ediția cartonată (în caz că sunteți fani de hardbacks), dar o găsiți mai nou și în varianta broșată (paperback).

Tu citești cărți fantasy? Ai citit seria aceasta sau alte cărți scrise de Sarah J. Maas?

recenzie carte seria regatul spinilor si al trandafirilor regatul flacarilor argintii sarah j maas editura rao recenzie carte seria regatul spinilor si al trandafirilor regatul flacarilor argintii sarah j maas editura rao recenzie carte seria regatul spinilor si al trandafirilor regatul flacarilor argintii sarah j maas editura rao recenzie carte seria regatul spinilor si al trandafirilor regatul flacarilor argintii sarah j maas editura rao recenzie carte seria regatul spinilor si al trandafirilor regatul flacarilor argintii sarah j maas editura rao