buzzstore zewa softis deluxe aroma design servetele batiste nazale

Pielea mea este destul de sensibilă, fapt pentru care încerc să am mare grijă de ea. Îi ofer mereu grija pe care o merită pentru a mă bucura de o stare de confort. În ajutorul meu vin mereu și șervețelele Zewa care pun accent pe o îngrijire delicată pentru o viață mai bună. Acest lucru desigur că se simte!

Batiste nazale Zewa Softis Original

Petrec destul de mult timp la birou așa că batistele nazale Zewa nu-mi lipsesc. Le am mereu la îndemână pentru urgențe și le țin și în geantă pentru momentele când am nevoie de un ajutor de încredere, fin cu pielea mea sensibilă.

Ambalate individual, șervețelele Zewa Softis încap în buzunar, în geantă sau în kitul de pe biroul tău. Sunt tare utile în multe situații neprevăzute și de aceea le aleg ori de câte ori am ocazia.

Sunt testate dermatologic, fine, le poți alege în variante cu sau fără parfum, au ambalaj reciclabil și chiar sunt magice în maşina de spălat, rezistând atunci când uiţi de ele în buzunarele hainelor.

buzzstore zewa softis deluxe aroma design servetele batiste nazale

Șervețele în ambalaje stilate

Pentru acasă, dar și la nevoie în mașină, folosim și șervețele Zewa care vin ambalate în cutii mari. Există mai multe modele, iar printre ele recomand șervețelele Zewa Deluxe Design care sunt disponibile în cutii frumoase, cu un design variat, potrivit pentru toate gusturile.

Șervețelele Zewa Deluxe Design vin într-o cutie lată, și sunt 90 la număr, cu 3 straturi care oferă ajutorul potrivit în diverse momente ale vieții tale. Șervețelele Zewa sunt delicate, dar sunt rezistente la mașina de spălat așa că nu mai stai cu grija lor atunci când rătăcești câte unul prin buzunarele hainelor.

Șervețelele Zewa Deluxe Aroma vin într-o cutie pătrată, cu un design variat. Sunt 60 la număr, tot în 3 straturi și au o aromă deosebită oferind ceva aparte încăperii în care se află.

De ce să alegi șervețele Zewa:

  • disponibile în variante diferite, pentru fiecare nevoie (ambalate individual sau la cutie)
  • disponibile în variante fără parfum, sau cu o aromă specială
  • testate dermatologic, fiind potrivite pentru pielea delicată
  • nu se dezintegrează în mașina de spălat
  • fine și blânde în timpul utilizării
  • prietenoase cu mediul
  • ambalaj reciclabil

Calitatea face deseori o mare diferență iar Zewa demonstrează acest lucru. Lucrurile mărunte fac o diferență mare iar șervețelele Zewa le-am folosit de ani de zile și mi-au oferit o îngrijire potrivită, fie că a fost vorba de răceli când nasul meu se irita repede, fie de alte situații.

Tu folosești produsele Zewa? Ți se par mai delicate aceste variante de șervețele?

buzzstore zewa softis deluxe aroma design servetele batiste nazale buzzstore zewa softis deluxe aroma design servetele batiste nazale