sun wave pharma fluend extreme sirop comprimate supt stress clean neurovert forte

Suplimente pentru răceală: FluEnd Extreme Sirop și comprimate de supt

La final de 2022 am reușit să răcesc cumva, simptomele nu au fost grave, dar mă simțeam cam amețită și obosită iar gâtul mă supărase o vreme. Între timp, răceala a revenit și încă am de furcă. De aceea îmi voi aloca mai mult timp pentru a mă reface.

Din fericire, am la îndemână câteva ajutoare de la Sun Wave Pharma pe care le primisem la fix în preajma sărbătorilor – FLUEND EXTREME Sirop și Comprimate de supt. Ambele sunt reprezintă un mare ajutor și mă bucur că le am în casă. Este prima dată când le folosesc, dar sunt mulțumită de efectele lor pozitive.

FluEnd Extreme este o soluție naturală, puternică și rapidă, cu acțiune emolientă la nivelul gâtului și conține printre cele mai bune remedii naturale:

  • vitamina C poate scurta durata de viață a unei răceli și o poate face mai blândă. În plus, îți îmbunătățește sănătatea generală, inclusiv sistemul imunitar. Aportul suficient de vitamina C poate ameliora infecțiile tractului respirator superior
  • extract de tei – o sursă bogată de vitamina C
  • ulei de mentol și mentă sălbatică – susțin funcționarea normală a căilor respiratorii superioare și au acțiune liniștitoare asupra gâtului, mentolul ajutând și la decongestionarea nasului
  • extract de marshmallow – căptușește eficient durerile de gât cu un „film protector”, calmează iritația, ajută sistemul respirator să se vindece mai repede
  • ulei de eucalipt – efect emolient asupra mucoasei orofaringiene

✨️ Preferatele mele sunt comprimatele de supt care îmi desfundă nasul mai înfundat în timp ce îmi liniștesc gâtul.

Fiind o perioadă ciudată, plină de viroze și cu schimbări bruște de temperatură, îmi place să am în casă mereu ceva care să mă ajute și chiar consum preventiv anumite suplimente care mă ajută. Multă sănătate tuturor în Noul An! Eu nu am început anul chiar bine, dar mă simt mai ok acum și îmi aloc și o săptămână pentru mai multă odihnă și ordine în gânduri.

Suplimente pentru creier: Stress Clean Complex și Neurovert Forte

În perioadele de stres intens cauzat de un stil de viață solicitant, examene sau alte probleme de tipul oboselii cronice, unele suplimente ne pot veni în ajutor.

🌟 La recomandarea neurologului, am făcut în ultimii ani câteva cure pentru problemele mele cu oboseala cronică și neurastenia cu suplimente de la Sun Wave Pharma: Stress Clean Complex (3 adaptogeni) și Neurovert Forte (bacopa monnieri + citicolină). De obicei curele de 3 luni, asociate cu pauze și apoi urmate de alte suplimente asemănătoare sau cu aceleași suplimente, m-au ajutat. Progresul este unul lent, dar mă bucur că am văzut rezultate.

  • Neurovert Forte – cu un conținut de Bacopa monnieri, acest supliment stimulează funcțiile creierului, în special rata de învățare, atenția, capacitatea de reținere a informațiilor, viteza de procesare a informațiilor vizuale. Citicolina, un precursor al fosfatidilserinei, care a fost legată de sănătatea creierului, stimulează funcțiile cognitive, îmbunătățește starea de spirit și îmbunătățește vederea.
  • Stress Clean Complex – supliment alimentar care lucrează pe baza a 3 adaptogeni responsabili pentru menținerea energiei creierului la un nivel constant. Soluțiile științifice pentru sănătatea creierului vă eliberează corpul și mintea, astfel încât să puteți gândi mai mult, să faceți mai mult și să vă bucurați mai mult. Stress Clean Complex nu conține nici magneziu, nici valeriană.

Voi ați trecut prin perioade solicitante pentru creier? Cum le-ai făcut față? 🙏🏻

Folosiți și voi suplimentele Sun Wave Pharma?

sun wave pharma fluend extreme sirop comprimate supt stress clean neurovert forte