recenzie joc carti societate hanabi boardgames editie limba romana

Cu toate că îmi place să petrec timp în natură, în ultimele luni nu pot spune că am reușit să ies pe cât de mult mi-aș fi dorit. Pe timp de iarnă este mult mai plăcut să petreci timpul în interiorul căminului și să îți găsești activități plăcute care să te relaxeze. Cu gândul la weekendul și cu zilele mai reci și întunecate, e momentul deja să îți faci lista de to do:

– o plimbare relaxantă pentru a prinde un pic de aer curat (chiar dacă o faci cu mișcare alertă pentru a nu îngheța de frig)
– scapă de treburile casnice cât mai repede
– pregătește porția de relaxare cu un joc de societate fain precum este Hanabi (Ediție în limba română)🎆.

În luna ianuarie sunt 💥 reduceri faine de până la 20% la jocurile de pe Cartepedia așa că îți recomand să arunci un ochi pe site, poate găsești și tu jocurile potrivite pentru tine, familie și prieteni.

Recomandare de joc de societate: Hanabi (ediția în limba română)

🎆 Hanabi (denumire din japoneză – înseamnă “artificii”) și m-a atras inițial fix prin titlu, eu având o pasiune pentru Japonia. La fel de mult m-a atras și faptul că este un joc care nu ocupă mult spațiu, având în vedere această problemă a mea.

✨️ este un joc de cărți multipremiat pentru 2-5 jucători, 12+ ani

✨️ joc inovativ în care jucătorii formează o echipă

✨️ scopul este acela de a forma suite de artificii perfecte, aranjate de la 1 la 5 în ordine crescătoare

✨️ nimeni nu își vede propriile cărți

✨️ e necesară colaborarea în echipă, astfel coechipierii vor trebui să vă ofere informații pentru a deduce ce carte să jucați

✨️ un joc pe cât de simplu, pe atât de complex, necesitând multă atenție și putere de deducție

✨️ dimensiuni reduse așa că-l poți lua în buzunar atunci când te vezi cu prietenii

Hanabi este un boardgame care pune accent pe colaborarea în echipă, pe atenția jucătorului și puterea de deducție. Desigur, la mijloc intervine și norocul, ca în aproape orice joc.

Timpul liber este important pentru fiecare dintre noi. În momentele libere trebuie să ne relaxăm și să includem în viața noastră rutine care să ne inducă o stare de bine, dar să ne pună și mintea la contribuție. Jocurile de societate sunt o bună metodă pentru a petrece timpul liber și pentru a interacționa cu persoanele dragi nouă.

Ție îți plac jocurile de acest tip? 🤗🎆

recenzie joc carti societate hanabi boardgames editie limba romana recenzie joc carti societate hanabi boardgames editie limba romana recenzie joc carti societate hanabi boardgames editie limba romana