vitamix cosmetice naturale zanna balsam gel dus unt corp sapun lichid

Cosmetice naturale Zanna inspirate din natură

Odată cu sosirea noului an, ai grijă mai mare de corpul tău, alegând produse cu ingrediente naturale care îți vor face pielea mult mai frumoasă. În luna ianuarie, la VitaMIX te bucuri de 20% REDUCERE la gama de produse Zanna, produse cu inspirație din natură pentru ca tu să ai parte de o îngrijire delicată a pielii.

Până pe 31 ianuarie, folosește codul meu de reducere 💥SIMONA20 pentru orice comandă plasată online cu produsele naturale Zanna potrivite rutinelor tale de îngrijire.

1. Săpun lichid Zanna cu Tea Tree și Cuișoare

Pe parcursul unei zile, cel mai des mă spăl pe mâini. Sunt zile în care mâinile mele sunt mai sensibile, pielea fiind mai uscată, înroșită sau crăpată din diverse cauze. Săpunul lichid Zanna îngrijește mâinile sensibile și are efect antibacterian și antiseptic. Conține ingrediente naturale în proporție de 99%, nu conține SLS, parabeni, parfum sintetic și coloranți artificiali. Este numai bun pentru a-mi oferi mâinilor îngrijirea potrivită în timp ce le curăț.

2. Gel de duș hidratant Zanna cu lapte de capră

În zilele când după duș nu am timp să îmi hidratez pielea cu un produs specific prefer să folosesc un mic truc: un gel de duș cu efect de hidratare și catifelare. Gelul de duș Zanna conține lapte de capră, elixir al frumuseții care oferă pielii posibilitatea de a se menține fină și cu un aspect tânăr. Acest gel de duș este un produs ce conține ingrediente de origine 100% naturală, fără SLS, parabeni, parfum sintetic și coloranți artificiali.

vitamix cosmetice naturale zanna balsam gel dus unt corp sapun lichid

3. Balsam Zanna cu extract de cătină

Cu un miros plăcut și o textură mai grasă, acest balsam cu extract de cătină e un bun ajutor în momentele când pielea mea e extrem de uscată. Este o soluție ideală pentru a calma iritațiile având rol cicatrizant, emolient și regenerant. Conținutul de acizi grași Omega 3 și de vitaminele A, B, C, E, K, P și F reprezintă un mare bonus. Atât eu, cât și familia mea, preferăm să folosim un balsam de acest tip, cu extracte naturale.

4. Unt de corp Relaxant Zanna

Pe timp de iarnă pielea mai e mai uscată, în special pentru că acum fac și băi prin comparație cu vara când apelez doar la dușuri. Și frigul sau schimbările bruște de temperatură îmi usucă pielea așa că un unt de corp e mereu binevenit pentru o hidratare și o nutriție extremă.

Îmi place varianta aceasta delicată de la Zanna care are un miros foarte plăcut și chiar induce o stare de relaxare. Conține ulei de migdale dulci, ulei esențial de ylang-ylang, unt de shea, unt de cacao și ulei de măsline.

Rutina de îngrijire a devenit pentru mine un ritual peste care încerc să nu sar. Îmi place să îmi îngrijesc corpul atât dimineața cât și seara. Ascult de nevoile lui și nu uit să îi ofer cea mai bună îngrijire care să se potrivească cu nevoile mele generale: ingrediente delicate, mirosuri naturale sau subtile, efecte maxime.

Tu ai încercat cosmeticele naturale Zanna? Îți acorzi suficient timp pentru îngrijirea corpului?

vitamix cosmetice naturale zanna balsam gel dus unt corp sapun lichid vitamix cosmetice naturale zanna balsam gel dus unt corp sapun lichid vitamix cosmetice naturale zanna balsam gel dus unt corp sapun lichid vitamix cosmetice naturale zanna balsam gel dus unt corp sapun lichid