zewa deluxe hartie igienica delicata piele sensibila testata dermatologic

Alege hârtia igienică Zewa Deluxe pentru o îngrijire delicată

Calitatea face mereu diferența iar hârtia igienică Zewa Deluxe e alegerea ideală pentru toată familia. Delicată cu pielea și testată dermatologic, astfel fiind o bună alegere pentru pielea sensibilă. Fină ca mătasea, această hârtie igienică păstrează echilibrul dintre delicatețe și rezistență.

Poți alege dintr-o varietate de produse Zewa, dar eu le prefer pe cele fără culoare sau miros. Mi se par mai blânde cu pielea și nu provoacă iritații nedorite.

Fiind o hârtie igienică mai groasă și de calitate, nu vei folosi o cantitate la fel de mare față de alte produse din aceeași categorie. Să fiu sinceră, eu folosesc hârtia igienică Zewa Deluxe și atunci când sunt extrem de răcită. Fiind delicată, are grijă și de nasul meu și este o variantă la îndemână și mai puțin costisitoare atunci când aștepți acasă ca să te vindeci.

Tub reciclabil și biodegradabil

Conceptul sustenabil Zewa este de asemenea de apreciat, produsele fiind reciclabile. Tubul biodegradabil poate fi aruncat în vasul toaletei deoarece se dezintegrează rapid când ia contact cu apa. Mi se pare un punct în plus mai ales pentru situațiile mai rare și nedorite când chiar se întâmplă să scapi tubul în toaletă (dacă voi nu ați pățit-o, eu sigur am pățit-o de mai multe ori în viața asta).

Caracteristici hârtie igienică Zewa Deluxe

  • fină, cu 3 straturi, rezistentă, absorbantă
  • are o rolă compactă cu 150 foi care durează mai mult timp
  • are gramaj bun pe strat, pentru absorbție ridicată – 16,7 g/m²
  • testată dermatologic
  • blândă cu pielea delicată
  • tub reciclabil și biodegradabil AquaTube®
  • produsele Zewa Deluxe au ambalaj reciclabil, cu amprentă de CO₂ redusă

Cu toate că deseori tinzi să alergi după prețurile cele mai mici, o să descoperi cu siguranță că e mai bine să alegi calitatea. Zewa Deluxe se remarcă prin finețe, rezistență și cele 3 straturi.

Tu folosești hârtia igienică Zewa Deluxe? Pui accent mai mare pe calitate?

zewa deluxe hartie igienica delicata piele sensibila testata dermatologic zewa deluxe hartie igienica delicata piele sensibila testata dermatologic zewa deluxe hartie igienica delicata piele sensibila testata dermatologic