idei cadouri vitamix zanna gel dus sampon ulei masaj ulei esential balsam galbenele

Idei de cadouri accesibile

Pe ultima sută de metri ne pregătim cadourile pentru cei dragi. De aceea, m-am gândit să îți ofer niște idei de cadouri accesibile și utile pentru cei dragi ție, fie că este vorba de prieteni sau de familie.

În magazinele VitaMIX (fizice sau online) găsești o serie de produse tare utile, majoritatea fiind blânde cu corpul și inspirate din natură. Chiar dacă avem un buget restrâns, un gest din suflet va fi mereu apreciat de prieteni, mame, tați, bunici sau partener.

Zanna celebrează stilul de viață simplu, natural și curat

Produsele Zanna sunt tare lăudate și vă pot spune că reprezintă o super idee de cadou. În funcție de bugetul pe care îl dețineți, recomand să faceți alegerile potrivite, ținând cont și de persoana care va primi darul.

Astfel, pentru un buget restrâns, puteți achiziționa doar 1 sau câteva produse. Pentru un buget mai mare, puteți alege mai multe produse Zanna și, de ce nu, să adăugați și niște ceaiuri sau suplimente care sunt un real ajutor, în special pe timp de iarnă.

idei cadouri vitamix zanna gel dus sampon ulei masaj ulei esential balsam galbenele

Răsfățul corpului cu produse Zanna

Fiind inspirate din natură, produsele Zanna oferă o îngrijire completă corpului. Poți alege din gamele de șampoane pentru păr, geluri de duș, uleiuri de masaj, balsamuri pentru piele și chiar uleiuri esențiale.

Idei de cadouri Zanna:

  • gel de duș revigorant Zanna cu Lavandă, Patchouli și Geranium – ritualul de la duș nu trebuie să fie întrerupt de nimeni. Este locul unde ne liniștim gândurile după o zi lungă sau chiar locul care ne dă startul zilei. Acest gel de duș are o aromă relaxantă, dar și energizantă, oferindu-ne clipele potrivite pentru răsfățul corpului.
  • șampon pentru creșterea părului Zanna cu Spirulină, Migdale și Avocado – cu  o serie de acizi grași esențiali, vitamine și minerale, cu ingrediente de origine 99% naturală, fără SLS, parabeni, parfum sintetic și coloranți arificiali, acest șampon întărește părul sensibil, stimulând creșterea lui, oferind un aspect sănătos, mai mult volum și strălucire.
  • ulei de masaj Calmant cu Migdale, Lavandă și CBD – un ulei numai bun pentru masajul ușor al pielii, având rol de a induce o stare de bine, liniștindu-vă mintea și corpul în același timp.
  • balsam cu extract de gălbenele – numai bun în zilele reci când pielea e mai uscată și crăpată. Gălbenelele vin în ajutor pentru a calma pielea înroșită de frig și pentru a cicatriza.
  • ulei esențial de Grapegrut – fiind 100% natural, acest ulei oferă o stare de bine, energinează și va parfuma casa. Poate fi aplicat și pe corp (de obicei uleiurile esențiale se diluează în ulei simplu și se aplică pe diverse părți ale corpului într-o cantitate mică), sau pe diverse bijuterii/talismane potrivite pentru aceste uleiuri menite să ne dea o stare de bine. Le puteți picura și în difuzorul de arome sau pe o cotonetă care va răspândi în jur parfumul plăcut.

Ținând cont de nevoile voastre și ale celor pentru care pregătiți cadouri, sigur veți găsi cadourile potrivite la VitaMIX. Vă invit să nu mai pierdeți timpul și să achiziționați produse de încredere, cu inspirație din natură care vor aduce cu siguranță zâmbetul pe buzele celor dragi. Puteți împacheta produsele individual sau să le puneți într-o sacoșică de cadou cu tematică festivă.

Voi ați pregătit din timp cadourile sau pe ultima sută de metri? Ați cumpărat până acum produse din magazinele VitaMIX?

idei cadouri vitamix zanna gel dus sampon ulei masaj ulei esential balsam galbenele idei cadouri vitamix zanna gel dus sampon ulei masaj ulei esential balsam galbenele