rutina mea de ingrijire cu produse coreene cu acid hialuronic skin79

Rutină simplă pentru îngrijirea tenului

Rutina de îngrijire a tenului trebuie să nu lipsească din viața noastră. De când îmi îngrijesc tenul în funcție de cerințele sale se vede că arată mai frumos și își menține în continuare tinerețea. Din fericire și genele probabil își pun amprenta.

Cu toate acestea aleg pentru tenul meu produsele potrivite de îngrijire (cu acid hialuronic spre exemplu) deoarece și tenul meu suferă atunci când folosesc produse care îl agresează sau care nu îi oferă protecție și hidratare. Pielea noastră se modifică de la un anotimp la altul așa că e bine să o urmărim și să-i oferim ceea ce are nevoie.

Pentru cea mai simplă rutină de îngrijire a tenului eu folosesc două produse care oferă hidratare, elasticitate și luminozitate: esență hidratantă și cremă intensiv regeneratoare.

Ingredientele cheie pentru un ten frumos: extract de melc și acid hialuronic

Cele două produse de care m-am îndrăgostit și care nu mi-au făcut niciodată probleme la nivelul tenului sunt de la brandul corean skin79 și le folosesc indiferent de anotimp sau perioadă a zilei. Esența hidratantă concentrată cu extract de melc este prima pe care o aplic pe ten. Se absoarbe repede în piele și ajută la regenerarea celulelor cutanate deteriorate, contribuie la reglarea producției de sebum, tenul devine mai neted și luminos.

Crema cu extract de melc reprezintă pasul 2 în rutina de îngrijire. Și aceasta se absoarbe repede în piele și ajută la hidratarea tenului, elasticitate, uniformizarea nuanței, netezirea ridurilor, luminozitate. Se simte plăcut pe ten, are un miros subtil, plăcut și reprezintă și o bază bună pentru machiaj.
Ingrediente:

  • extract de secreție de melc – hidratare, elasticitate și nuanță uniformă a tenului
  • colagen, complex de hidratare cu cinci tipuri de acid hialuronic și ceramide – efecte regeneratoare

Am auzit mereu multe laude despre produsele coreene și de aceea am încercat și eu o mică parte dintre acestea. Brandul skin79 m-a convins până acum și îmi pare bine că are prețuri accesibile la o mare parte dintre produsele sale. Chiar și măștile lor sunt faine și au ingrediente interesante.

Tu folosești produse de skincare cu acid hialuronic și extract de melc?

rutina mea de ingrijire cu produse coreene cu acid hialuronic skin79 rutina mea de ingrijire cu produse coreene cu acid hialuronic skin79 rutina mea de ingrijire cu produse coreene cu acid hialuronic skin79 rutina mea de ingrijire cu produse coreene cu acid hialuronic skin79