Iarna și schimbările bruște de temperatură ne fac corpul și pielea să fie mult mai sensibile. Pielea devine înroșită, uscată, crăpată și se exfoliază. De aceea trebuie să îi oferim un plus de ajutor din exterior cu produse care să o calmeze și să o hidrateze.

Life Care este unul dintre brandurile în care am mare încredere de ani buni de zile. Folosesc (atât eu cât și familia mea) în special cremele lor pentru corp, fie că e vorba de cele pentru hidratare sau masaj. Mă împac foarte bine cu ele și cu ingredientele naturale pe care le conțin. Poate aveți și voi același noroc în caz că doriți să încercați produsele acestea.

Câteva ingrediente cheie pentru o piele fericită:

  • uleiul de cânepă
  • uleiul de migdale
  • vitamina E
  • acidul hialuronic
  • niacinamide
  • laptele de capră
  • untul de shea

Cum am grijă de pielea mea pe timp de iarnă în 3 pași:

1. Exfolierea pielii corpului și tenului: acest pas îl efectuez cam o dată pe săptămână sau atunci când simt că e nevoia. Prin exfolierea pielii sunt îndepărtate celulele moarte. Pielea devine mult mai fină, catifelată, dar și un pic sensibilă pe moment. De aceea e important să avem grijă de ea cu creme hidratante. Exfoliantul cu acid hialuronic și ulei de cânepa Life Care conține cristale de zahăr învelite cu acid hialuronic, ulei de cânepă, ulei de migdale și vitamina E care îndepărtează celulele epiteliale moarte și hidratează intens pielea, lăsând-o fină la atingere. Miroase foarte plăcut și chiar este util de folosit pentru a avea o piele cât mai frumoasă și sănătoasă. Eu am mai folosit acest produs și mi-a plăcut mult. Prefer să-l folosesc pe corp deoarece are un miros mai intens iar particulele îmi par nițel mari.

2. Hidratarea intensă a pielii: să nu uităm de pasul cel mai important – hidratarea! După fiecare duș, baie sau exfoliere, hidratarea pielii este un must! Nu vrem să avem pielea și mai uscată decât este acum. Crema pentru corp, cu ulei de cânepă și plante BIO, Life Care® este o cremă care hidratează pielea uscată, făcând-o fină la atingere. Se absoarbe repede în piele și miroase plăcut.

3. Grija pentru picioare: am perioade când picioarele mele sunt foarte crăpate. De aceea aleg să le îngrijesc constant în încercarea de a preveni această problemă. Cu toate acestea cred că aplicarea Măștii hidratante pentru picioare, FEET SPA la nevoie sau preventiv în perioada rece este un pas bun ce poate fi inclus în rutina noastră ocazională. Nu am mai încercat până acum o mască pentru picioare așa că sunt entuziasmată. Combinația de niacinamide, lapte de capră și unt de shea ajută mult la hidratarea intensă a picioarelor.

Fiecare anotimp aduce schimbări în rutina noastră de îngrijire. Hidratarea însă este un pas care nu trebuie să lipsească indiferent de anotimp. Eu mă bucur că produsele Life Care sunt printre cele care mi se potrivesc (în cea mai mare parte) și le folosesc cu drag, atât eu cât și familia mea.

Tu ai iarna o rutină diferită de îngrijire a pielii?