cartepedia calendar de advent frozen carticele editura litera mica

🎁📚 Înainte de Crăciun ajuns la mine Regatul de gheață – Calendar de Advent. Set cu 24 de cărticele! M-am bucurat mult să găsesc acest dar deosebit pe site-ul Cartepedia și mi-am dorit să mi-l ofer în luna lui decembrie! Din fericire acest dar are ca tematică iarna, așa că mi se pare un cadou numai bun și pentru lunile lui ianuarie și februarie! 🌟🎄

📚 Această carte imensă conține 24 de cărticele cu povești Frozen. Le poți descoperi în fiecare zi, rând pe rând. Toate cărticele mi s-au părut foarte frumoase cu desene intens colorate. Am reîntâlnit personajele mele preferate din Frozen: Olaf, Anna, Elsa și pe toți ceilalți! Am trecut prin mai multe aventuri frumoase, unele fiindu-mi deja cunoscute, altele nu.

📚 Poveștile de acest tip, cu cărticele mici, îmi amintesc de acele cărticele mici din vremea copilăriei! Cred că și copiilor din ziua de azi le-ar plăcea un cadou așa frumos și pot spune sincer că mi se pare destul de unic. Eu nu am mai văzut în România un advent calendar cu cărticele de povești.

📚 Acest calendar advent a apărut la editura Litera Mică și m-am bucurat că încă a fost disponibil pentru comandă în decembrie. Cei de la Litera Mică au mai avut un set asemănător cu povești minunate, variate, diferite… Din păcate acel set cred că a fost disponibil doar pentru precomandă în noiembrie așa că nu l-am mai prins. Cu siguranță că dacă dau de el o să mi-l iau. Mi se pare și acela la fel de magic!

Este o plăcere ca în fiecare zi să descoperi o poveste nouă! O surpriză minunată! Consider că acest calendar advent poate fi reutilizat câțiva ani la rând. 🤗

Ție îți plac cărțile cu povești? Cum ți se pare acest calendar advent? 🎁✨🎄