notino cadouri parfumuri sarbatori craciun calvin klein ckin2u 212 nyc carolina herrera

Perioada sărbătorilor de iarnă este după colț! Mulți dintre noi de acum pregătesc cadourile pentru cei dragi așa că am zis să te ajut cu niște idei faine pe care le poți oferi femeilor sau bărbaților și cu care nu poți da greș.

Mie îmi place mai mereu să pregătesc darurile din timp, dar mai sunt momente când am și cumpărături pe ultima sută de metri! Îmi place că în perioada lui decembrie găsesc multe opțiuni de cadouri interesante, elegante, dichisite și de aceea cred că nu mereu pregătirile din timp sunt cele mai bune. 😳🎁

Idei de cadouri pentru bărbați

Darurile oferite bărbaților sunt destul de greu de ales. Cu toate acestea dacă te orientezi spre parfumuri bărbați ai șanse mari să impresionezi, deci nu dai greș! Cel mai ușor e să alegi un parfum bărbătesc atunci când știi mai bine gusturile persoanei așa că poți să îți dai seama ușor ce îi place în funcție de parfumurile pe care le poartă de obicei.

Dacă dorești un parfum deosebit, dar care e și prietenos cu bugetul tău, poți încerca și alegerea mea de la Calvin Klein, dar găsești multe reduceri și seturi interesante în perioada asta așa că intră pe Notino să iei cât mai repede cadourile potrivite!

Idei de cadouri pentru femei

Femeile pot fi surprinse cu mai multe tipuri de cadouri, dar dacă chiar nu ai idei în minte, poți oferi unei domnișoare sau doamne un voucher cadou Notino. În acest mod ea își va lua fix ceea ce își dorește și va aprecia foarte mult gestul tău.

Dacă dorești să fii mai precis cu darul, la fel de bine poți să îi cumperi un parfum despre care ți-a tot vorbit, sau să alegi un parfum în trend care o va bucura. Desigur că trebuie să ții cont și de gusturile ei: dacă îi plac parfumurile dulci, tari, sau dacă preferă ceva mai floral, fresh, mai subtil.

Luna lui decembrie nu este despre cadouri, dar când bugetul ne permite cred că un dar femeii sau bărbatului din viața noastră este o idee minunată! Poți surprinde pe cineva drag cu un cadou care îi va aminti de tine o perioadă lungă de timp. Gestul tău este cel care contează pentru persoanele din jurul tău!

Ai pregătit cadourile pentru cei dragi? Ce oferi în dar de obicei?