ohvaz delicii sanatoase naturale limonade sucuri prajitura vegan batoane chia ovaz

🎄 Perioada sărbătorilor de iarnă e după colț și acum mulți dintre noi tind să mănânce nesănătos și să exagereze. Fie că sunt sărbătorile, începutul de an, sau orice altă lună, vă recomand să nu faceți exagerări culinare, să aveți o alimentație cumpătată chiar dacă vă faceți și poftele de dulce.

🍋 Vă recomand cu drag alternativele sănătoase de la Ohvaz care vă vor ajuta să aveți o dietă echilibrată în timp ce vă bucurați de delicii foarte bune.

Am pentru voi 6 idei delicioase care sunt fie gustări fie mese principale:

🍋 Limonadele Ohvăz sunt foarte bune și sunt atât de multe modele din care să alegeți. Vă propun un pachet cu 5 limonade dacă vreți să alternați de la o zi la alta: mentă&miere, zmeură&miere, ananas&miere, ghimbir&miere, rodii&afine.

🍭 Cu limonada alături merge un baton Ohvăz de post care e plin de ingrediente sănătoase. Aceste batoane conțin migdale crude, fulgi de ovăz, semințe de floarea soarelui BIO, semințe de chia, merișoare, curmale, miere de la un producător mic din România, arahide. Nu conțin lapte de vacă, chimicale, conservanți, coloranți și sunt valabile 18 zile. Fiind ambalate individual sunt practice așa că le puteți savura oriunde vă aflați.

🍭 O altă gustare delicioasă și destul de sățioasă o reprezintă cele 2 porții de prăjitură Raw. La capitolul ingrediente amintim de: curmale, migdale, cacao, ciocolată, semințe de chia, merișoare, o idee de ulei de cocos de calitate. Mi se pare o prăjitură destul de dulce și cred că îți va satisface poftele!

🍭 Preferații mei sunt biscuiții de ovăz care au o aromă plăcută, sunt așa “gumoși” și sunt alternativa mea sănătoasă la capitolul biscuiți. Nu mulți biscuiți îmi plac, dar aceștia chiar îi mănânc de plăcere și chiar poftesc la ei: cu ciocolată & papaya, banane & caju & cacao (de post), cu prune & smochine & cocos (de post), sărați cu chimen & mac & susan. Gusturi pentru toți pofticioșii!

🍭 La capitolul înlocuitoare de mese, vă propun borcanele cu ovăz care sunt disponibile în diverse mixuri: ovăz & ciocolată & ananas & crumble, ovăz & merișoare & cocos, ovăz & unt de arahide & ciocolată & curmale, ovăz & papaya & alune de pădure, ovăz & migdale & caise & smochine. Găsiți și diverse pachete sau abonamente potrivite pentru voi în cazul în care doriți constant să vă bucurați de ovăz delicios și sănătos.

🍭 La fel de bune sunt și mixurile cu chia care sunt acum disponibile în 2 variante: chia cu vișine și mango, chia cu ananas, caju copt și ciocolată. Pentru unii dintre voi acestea reprezintă înlocuitoare de mese, pentru alții gustări. Oricare ar fi alegerea, este una mult mai sănătoasă ca alegerile de fast food.

Eu încerc să mănânc cât de sănătos se poate indiferent de perioada anului. Cred că în decembrie Ohvăz e o idee foarte bună de gustări healthy fie pentru voi sau cineva drag.

Voi țineți post perioada asta? Încercați să mâncați cât de sănătos se poate și în decembrie? 🤗

ohvaz delicii sanatoase naturale limonade sucuri prajitura vegan batoane chia ovaz