🎄📚 Ca niciodată, în acest an am fost pregătită din timp cu lecturi tematice pentru iarnă și Crăciun. Chiar și bradul l-am împodobit din timp așa că am avut mai mult timp să mă bucur de el, de atmosfera magică a sărbătorilor și o să continui să mențin vibeul și în ianuarie, cât se poate de mult.

📚 Am găsit câteva lecturi faine la librăria online Libris și cred că sunt o idee faină pentru iubitorii Crăciunului, a iernii, și pentru copii. M-am bucurat să îmi mai măresc colecția crescândă de cărți crăciunistice și se pare că a devenit un mic obicei atunci când vine iarna. Ca să fiu silitoare, chiar mi-am aranjat cărțile cu această tematică pe un singur raft și l-am cam umplut. Mai am câteva cărți rătăcite de iarnă pe care sper să le aranjez pe viitor tot pe un raft special. 😂

📚 Prima mea carte de Craciun. Povesti, colinde, podoabe si merinde – m-a cucerit prin ilustrații cu vibe de vechi. Atât de frumoase încât nu se putea să nu-mi iau această carte! Ilustrațiile cărțiimmă duc cu gândul la copilărie, la bunătate, la bunici și bunicuțe, la sărbătorile care se simțeau diferit atunci când eram mici. Vreau să mențin acest sentiment în suflet!

📚 Miko, vulpița friguroasă – având autoare și ilustratoare românce, m-a făcut să aleg instant această cărticică. O poveste cosy despre o vulpița care încearcă diverse metode pentru a se încălzi. Tare simpatică și potrivită pentru zilele reci de iarnă. Ne învață cum să fim noi înșine și să ne bucurăm mai mult de cum suntem noi.

📚 Cea mai frumoasă noapte, Cea mai frumoasă zi – la fel ca și cea dinainte, și aceasta este creație românească: Liana Alexandru, Daniela Olaru sunt două românce foarte talentate!

Cartea e tare frumoasă, cu ilustrații deosebite, cartea include 2 povești care se citesc, pe rând, una la început de carte, cealaltă la final de carte (se întoarce cartea invers). Mi s-a părut interesant conceptul cărții și chiar am savurat și povestioarele.

Ție îți plac cărțile cu tematică de Crăciun sau iarnă? 😇🎄🎁📚