notino black friday parfumuri hugo boss reduceri sampon barbati bed head tigi

Zilele de Black Friday sunt extrem de așteptate de noi toți. Fiind o grămadă de reduceri, ne facem din timp listele de dorințe. La fel de important e să ținem cont și de dorințele partenerului nostru. Acum e momentul să îi pregătești cadourile pe care și le dorește, fie că i le oferi acum sau de sărbători.

De ce să profiți de reducerile de Black Friday:

  • prețuri bune – economisești bani;
  • produse variate;
  • pregătești din timp cadourile pentru Crăciun – poți pregăti toate cadourile pentru cei dragi ție iar în preajma sărbătorilor să stai liniștit;
  • produse unicate: găsești ediții limitate pentru produsele preferate!
  • ambalaje deosebite: acum poți profita și de ambalajele festive pe care multe produse le au.

Ce cadouri să alegi pentru bărbați:

  • parfumuri: cel mai des oferite în dar unui bărbat sunt parfumurile. Poți alege cadouri Black Friday care se potrivesc pentru bărbatul din viața ta. Un parfum care îl reprezintă în funcție de notele pe care le poartă de obicei, un parfum mai tare în ton cu anotimpul curent sau să îi recumperi parfumul preferat.
  • produse pentru îngrijirea părului: părul este important pentru un bărbat deoarece îi oferă mai multă încredere. Pentru a avea grijă de el trebuie să te asiguri și tu că are alături produse de calitate care îi ajută părul. Un șampon bun sau un tratament reparator pentru păr sunt doar câteva idei pe care să le iei în considerare.
  • seturi cadou Crăciun: nu doar femeile iubesc seturile cadou pentru Crăciun, ci și bărbații. Această idee de cadou pare luxuriantă și mai bine gândită. Mai multe produse la un loc îl vor face fericit pe bărbatul pe care îl iubești, fie că este vorba de iubitul tău, un tată, bunicul sau cel mai bun prieten. Cu siguranță vei impresiona dacă oferi în dar un set cadou care conține un parfum și alte produse bărbătești de îngrijire.
  • aparate electrice pentru îngrijire: alege un aparat de tuns bărbătesc, un aparat de ras sau chiar un uscător de păr de calitate pentru un bărbat. Acestea vor fi apreciate și folosite cu mare drag. La nevoie îl poți ajuta chiar tu cu o tunsoare frumoasă și îți va fi recunoscător pentru munca depusă.

Black Friday este o sărbătoare care pune accent pe prețurile reduse înainte de sărbători. Acum găsești prețuri bune, dar ai la dispoziție mai multe produse din care să alegi față de restul anului. De aceea recomand să vă faceți și stoc acolo unde e nevoie (spre exemplu, la seturile cadou unicate).

Tu profiți de ofertele de Black Friday? Iei cadouri atât pentru tine cât și pentru bărbați?

notino black friday parfumuri hugo boss reduceri sampon barbati bed head tigi notino black friday parfumuri hugo boss reduceri sampon barbati bed head tigi